Arkadaşlar bu forumda harika dualar var ama o kadar cok ve farklı başlıklardaki bazen takip edemiyorum EGER İSTERSENİZ bu başlıkta denenmiş kabul olmuş çok etkili duaları yazalım faydanalım.
Sizden ricam gereksiz yazılar yazıp konuyu dagıtmadan sadece şu duayı şunun için yaptım ve kabul oldu gibi şeyleri yazalım yani konu dağılmadan maksimum etkili muhabbet celbiye, rücü(geri çevirme) ve aşk dularını yazalım .forumda olanlarda olur bu başlıktan maksat etkili duları tek sayfada görebilmek
İlkini ben yazayım insan suresinin ilk 2 ayetini 313 defa okuyup sevdiğinize niyet edeceksiniz.
Kaynak: Bir medyum tanıdıgımdan almıştım ben yapamadım henüz ama çok etkili oldugunu herkese öğretilmemesi gerektiğini söylemişti denenmiş etkili bir uygulmaymış bununla evlenen var onu %100 biliyorum. saati yok ama mümkünse gece yapın her hangi bir yakma tütsü şu bu yok sadece okuyacaksınız. 313 defa.
dileği kabul olanlar zaten paylaşımlarını ve neleri okuyupta fayda gördüklerini paylaşmışlar.konu burdan devam edebilir..
http://www.lahuti.com/forum/dilegi-k...ani-50558.html
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.