| | #1 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | [ GÖRSEL TEST Q ] Girin ve Deneyin!!! ![]() Eğer siz bu bayanı saat yönüne doğru döndüğünü görüyorsanız, beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz. Eğer öbür yönde görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz. Bazı insanlar her iki yönde de döndüğünü görüyorlar. Fakat çoğu insan sadece tek yönde görür. Eğer siz diğer yönde de görmeye çalışırsanız ve görürseniz, IQ' nuz 160' ın üzerine ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir. (HER İKİ YÖNDE DÖNDÜĞÜ GÖRÜLEBİLİR.)
__________________ rexllena |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben ilkin saat yönünde döndüğünü gördüm biraz bakınca diğer yöne döndüğünü gördüm istediğim yöne çevirebiliyorum yoksa dahi miyim? :P |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben yazıyı okurken, bayanı tam ble görmüyordum, bir o yana bir bu yana döndüğünü gördüm. pek zeki de sayılmam ama.. yanlış heralde bu test... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | istediğim yöne çevirebiliyorum bunu ben başka sitede görmüştüm
__________________ Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN!!! |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ßuRSa
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben cahalmıyım
__________________ >KIYAMET SURESi < 26-Can,köprücük kemiğine gelip dayandığı zaman, 27-Son müdahaleyi yapacak kim denir 28-Artık gerçekten,kendiside bir ayrılık olduğunu anlamıştı ![]() |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben bayanı göremedim |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: melekler diyarından..?
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | her iki yöndede görüyorum |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ya ben daha tıklancak linki bile göremiyorum Link nerde acaba? |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | he vallla bayani neden biz gormedik? |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Tekirdağ
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | WAy bea bu şeyi iki tarafada dönerken görebiliyorum ... Bu kadar akıllı olduğumu ben bile bilimyorum Ama bunda bir bit yeniği var sanki belli zaman aralıklarında yön değiştiriyor gibi....-------------------- Kesinlikle dalga geçmeyin bizimle bu şey yön değiştiriyo ..... HAHA yakaladım sizi....
__________________ SADECE İNANCINIZ İLE BİRŞEYLER YAPABİLİRSİNİZ!!! Konu VaLaKaR tarafından (18-06-2008 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |