| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 1000 tebbet oku buyu yapan icin ARKADASLAR EGER KENDINIZDE BUYU OLDUGUNU HISSEDIYORSANIZ YAPACAGINIZ GAYET BASIT GUZELCE BOY ABDESTI ALIN VE 1000 KERE TEBBET DUASI OKUYUN YAPANIN NE HALE GELECEGINI GORURSUNUZ IHSALLAH |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: artık çok uzakta
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne hale gelecek arkadaşım, ona göre dikkat edelim çevremizdekilere |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet ne hale gelicek...anlaşılacak bi durum oluyo mu yapanda..ayrıca neye okunacak bitince bişey yaplımayacak mı..nıyeti fılan yok mu hiç |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | slm Arkadaslar niyet edin ve okuyun yanliz yapana ve dusmana karsi okuyun allaha havale edin........... |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne hale gelcekmiss? bende merak ettim buyu kendinemi dolanacak. buyu yapildigini bilmiyorsak sadece merak ediyorsakda okunabilirmi? ben bilmiyorum varmi yokmu veya kim yapti? baskasi icin de yapilirmi? cok sordum galiba |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Slm Lakita hnm niyet edip okuyun allah size gosterir ihsallah ne hale geldigini........... ![]() -------------------- Ozelden msj at ltf........ Konu tarkan111 tarafından (05-10-2008 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hmmm güzel birsey uygulamal lazim tskler |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehrinde Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende varmı yokmu üstümde büyü bilmiyoru ama merak ediyorum şüpheleniyorum ama
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | off kafam karisiyor iyice, |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | peki biri sana iyilikle birşey yapmışsa ,ona da mı zarar olur.Bilmeden sevdiğimiz birini kahretmeyelim |
| | |
| Reklamlar |