| | #1 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | 12 gün uzayda kalan hamam böceği üredi Rus bilim adamları, uzaya gönderilen bir hamam böceğinin “torunlarının” ürediğini bildirdi. MOSKOVA - İnterfax ajansının haberine göre, 12 gün uzayda kalan “Nadizha” (Umut) adlı hamam böceğinden 30 “torun” elde edildi. “Nadizha”nın geçen yıl Eylülde uzaydaki Foton-M adlı laboratuvarda gebe bırakıldığı belirtilen haberde, “Nadizha”nın normalden hızlı olgunlaşma gösteren “çocuklarına” nazaran “torunlarının” evdeki bir hamam böceğinden farklı olmadığı kaydedildi. Moskova’nın 470 kilometre güneyindeki Voronezh Tıp Akademisinden Dimitri Atyaşin, yaptığı açıklamada, bu böceklerin, uzayda gebe bırakılan hamam böceğinin “torunları” olduğunu ve Dünya’ya geri getirildikten sonra doğduklarını söyledi. Atyaşin, böceklerin Dünya’dakiler gibi normal olduğunu belirtti. “Nadizha”, hayvanların uzaydaki yaşam becerileriyle ilgili yapılan deneylerin son deneği olarak biliniyor. AA
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() | yaşar bu hayvan uzayda bile bizim yan tarafta hamam var adam hep diyodu zaten bunlar uzaylımı diye bi türlü kurtulamadı ilaç milaç kar etmiyo![]() bush yakında bunlarıda şeçilmiş hayvan ilan edebilir hazırlıklı olalım
__________________ Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş Ve ben kıyamdayım.. Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | bu hayvanlar dinozorlar zamanında dünyaya çarpan meteordan bile sağ kurtulmuşlar bilim kurgu filmlerinde de böyle hamamböceklerini andıran uzaylı yaratıklar görüyoruz bazen. Bu hayvanlar çok korkunç hayvanlar sinsi hayvanlar küçücük halde bile korkutucu ama büyük olduklarını düşünsenize ne kadar tehlikeli olurlardı :S ay aman diyim bunlar uzayda ürerken bide evrimleşip böyle korkunç hallere girmesinler
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: balta girmemiş amazon ormanlarından:) Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çok şirin bir hayvan bence |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben biliyodum bu haywanların uzaydan geldiklerini ne ölmek ne kaybolmak biliyolar nere baksam ordalar :S =) |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yaaa peki bu hayvanları bu kadar dayanıklı kılan ne. demek ki koşullarda büyük değişiklikler olsa bile o hayvanlar yaşamaya üremeye devam ediyorlar. |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gerçekten ilginç sağol paylaşım için |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Hamam bocegının kafasını koparsanız bıle 1 hafta yasıyor 1 hafta sonra susuzluktan oluyor. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 | |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
ay midem alt üst oldu yeni yemek yemistim yaaa ![]() cidden her yerde yasiyor hayvan. evinde hamam böcegi olanlar kurtulmaya calisiyor bazi insanlar da zevk icin evinde besliyor onlari.
__________________ Her seyi sildim Gönlümden; bir Seni silemedim.... | |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evrim teorisini tek başına çürüten bir böcek türü |
| | |
| Reklamlar |