| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ..18 yaş altındakiler okuması yasaktır... ![]() Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor: - Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun... - Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı. - Ben sana bir şey sormak istiyorum... - Söyle... - Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim. - Hıııım... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım... - Dinliyorum. - Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi'deniyor. - Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı? - Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 18 değilde : ) 13 yaş sınırlaması getirirebilir... Beğendim |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Haklısın 18 yaş fazla oldu.Şimdiki çocuklar bizleri cebinden çıkarır valla .
__________________ Herkese mutluluk dağıtmaya geldim... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | muhabbet koyu burda |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: DENİZLİ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Gerçekten süper ya çok güldüm sayende .allah senide güldürsün . |
| | |
| Reklamlar |