| ||||||
| Anketimiz: 2009 Eurovision' a kim gitsin? | |||
| Hadise | | 6 | 30,00% |
| Şebnem Ferah | | 3 | 15,00% |
| Grup Hepsi | | 0 | 0% |
| Tarkan | | 2 | 10,00% |
| Nez | | 0 | 0% |
| Demet Akalın | | 2 | 10,00% |
| Hayko Cepkin | | 3 | 15,00% |
| İbrahim Tatlıses | | 0 | 0% |
| Ajdar | | 3 | 15,00% |
| Diğer | | 1 | 5,00% |
| Katılımcı sayısı: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler |
| | #1 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Gidenler geri döndüler gerçi. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | şebo ve hayko arasında kararsız kaldım sanırım müziklerini sevdiğimden kaliteli bulduğumdan seçimimi biraz duygusal yaptım tabi emre aydını da görmek isterim ![]() tarkan gitmez ama gitse ohooooo kesinlikle 1.lik garanti dünya çapında tanınıyor bu nedenle gitmez diye düşünüyorum..
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | çimen' e katılıyorum. Ajdar gidebilir. Çikita muzu mu söylese acaba. |
| | |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | cimenciğim keltoşumuzu işaretle. Kıskananlar çatlasın. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: balıkesir Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | eurovision'un sıkı bir takipçisi olarak söylüyorum''HADİSE''şuan vereceğimiz en iyi karardır.eurovisionun beklentilerini %100 karşılayacak biri... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | catafalque ya da almora bu anket şıklarından hiçbiri 1. olamaz.bahse bile girerim.
__________________ feel my heart beat |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Hamburg/Germany
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Murat Boz ANKETLERDE EN ÖNDE Rusya'da 18-19 Mayıs 2009 tarihlerinde düzenlenecek 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması için sanatçı tespiti henüz yapılmadı. TRT'nin Moskova'da yapılacak yarışmada Türkiye'yi temsil etmesi için Hepsi grubuna ve Gökhan Özen'e teklif götürdüğü iddia edilmişti. Ancak kurumdan yapılan açıklamada bu iddialar yalanlanmıştı. Bu tartışmaların yaşandığı sırada bir internet sitesi "Türkiye'yi Eurovision'da kim temsil etsin" anketi yaptı. Ucanfil.com sitesinde yapılan ankette yaklaşık 10 bin kişi oy verdi. Oy verenlerin çoğunluğu, yakışıklı genç şarkıcı Murat Boz'un Moskova'ya gitmesini istedi. Ünlü pop şarkıcı Tarkan'ın eski vokalisti olan Murat Boz oyların yüzde 43'ünü aldı. Ankette ikincilik, Hande Yener'in oldu. Listeye üçüncü olarak ise, yüzde 10 oyla Hepsi grubu girdi. ![]() ------------------- |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ismail yk giiiiiiiiiiiiittttttttttsssiiiinnnn ![]() dünya dans görsün, şarkı görsün... 2 sene önce seçilen yaratıklardan sonra ismail açık ara kazanır ![]() ismail olmadı; "cankan" gitsin...
__________________ Düşüncensin sen, kardeş, düşüncen Düşünceyi düşünce et, kemik kalır senden. Gül bahçesisin, düşüncen gülse; Kütüksün külhana sürülen yok eğer dikense. |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ajdar gidecek tabi ondan iyisi mi var |
| | |
| Reklamlar |