olsun bakalım ben balığımhadi yineliyelim zaten düşünüyorum haftanın bir gününü ayarlayıp toplu medi yapmayı sabit olacak konu her hafta yapacağız çoğunluğa göre gün seçeceğiz
sevgili arkadaşlar yarın gece balık burcunda çok olumlu bir yeni ay oluşuyor.balık başak ve yükselen burçları bu burçlardan olanlar ilişkilerinde yeni olumlu açılımlar deneyimleyecek.dün akşamki medi ye yetişemedim ama yarın akşam tekrarlayabiliriz diye düşünüyorum.
Konu Mira tarafından (16-02-2010 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
olsun bakalım ben balığımhadi yineliyelim zaten düşünüyorum haftanın bir gününü ayarlayıp toplu medi yapmayı sabit olacak konu her hafta yapacağız çoğunluğa göre gün seçeceğiz
tamamsabit bir günümüz olsun.ben de ara ara böyle özel günleri vurgularım.uygun olursa o günlerde de yaparız.ben de balığım bu arada.balık olmak çok güzel
![]()
psişik ayartmayı yarın toplu medi şeklinde yapsak ya o zaman hazır yeni ay varmış
yapamadım kaldım onu da,yeniay vesile olur işte![]()
Sevgim destan nefretim katliam olur...
dilegim banada ögretsenize bunalri enrden nasil baslicam bu yaptikalriniza banad ayardim edin ögrenmek sitiyorum....
Adın vardı yüreğimde oysa sevdikçe çoğalttığım
Bir ıslak sevişmede ölmeli tüm sözlerim artık en derin mavilerde
Yüreğime vurduğun kilitlerde hasrete ayaz düşlerimi soldurmadan
Bir cennet düşlemekti koynunda aşk.
Bir fotoğrafa bakıp sessiz intiharlar biriktirdim karanlık sancılarda
Bunca yıl ipi bağlı bir kuklanın repliksiz oyununda bir garip figürandım.
Seni seviyorum dedikçe yamalı kefenler giyindim imkansızlıklarında
Ölmeye yüzümüz olsun diye aşkımızı hep o bebek halinle bıraktım.
Kanadım şahdamarımdan yakın bu k..... sevdanın ustura kesiğinde
Yinede utandırmadım aşkımızı sahte sevgililerde
En güzel isimler Allah'ındır. O'na o güzel isimleriyle dua edin ve O'nun isimleri hakkında gerçeği çarpıtanları bırakın. Onlar yaptıklarının cezasına çarptırılacaklardır." (Araf 180)
ben de tam öğrenemedim daha. ama medcezirin açtığı bölümleri sırayla oku,şu an ben öyle yapıyorum. hatta yazarak çalışıyorum. çekim yasasında çok güzel bölümler açmış. yarına kadar bir toparlarsın. yarın da yeniaymış. meditasyon yaparız.
Sevgim destan nefretim katliam olur...
yarın saat 22.30 da toplanalım arkadaşlar
ben boğayım yükselenim de yengeçkatılsammı yine de
![]()
Bismillahir'rahmanir'rahim
"Resülullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki : "Aziz ve celil olan Allah buyurmuştur ki: "Kulum, beni andığı ve dudakları benim için kımıldandığı an ben kulumla beraberim."
Ben hiç katılmadım. Balık burcuyum. Bir aksilik çıkmazsa katılmak istiyorum.