nasıl bir medidasyon billgi verimisiniz
Merhaba arkadaşlar. Dün gece yapılan bir meditasyon esnasında birden fazla arkadaşa aynı bilgi geldi. Bu gün öğlen 3:58 de bir boyut kapısı açılacak. Bir arkadaş kapının çok uzun süre açık kalmayacağını söyledi bu yüzden biz 3:40 ta meditasyona başlayacağız. Katılmak isteyen arkadaşlar bize katılabilriler.
nasıl bir medidasyon billgi verimisiniz
kendinizi akışa bırakıcksınzı. ve beyz bir kılıf içerisnde olduğunuzu hayal edeceksiniz
konuyu bilmeyenler için biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz arkadaşlar.
ayrıca gündüz 3:58 mi bu
Siz değil miydiniz daha geçen günlerde internetten uyumlama yapılamaz diyen ben mi yanlış anımsıyorum???
Ve dahi meditasyon hakkında hiçbir bilgisi olmayan kimselere nasıl olur da kendinizi akışa bırakacaksınız ; açılacak olan ama ne zaman kapanacak olduğu belli olmayan bir kapıya beyaz bir kılıf içinde olduğunuzu hayal edeceksiniz diye yönlendirmede bulunabiliyorsunuz?? Enteresan !Birkaç kişiye gelen bilgi nedir vahiy mi iniyor anlamadım ben ; öyle tahmin ediyorum ki konuyla alakası olmayanlar da anlamadı sevgili 'manik'kally...
bu uyumlama değil kardeşim. Meditasyon... ayırdını iyi yapalım ve bilmeden konuşmalayım lütfen
Size ;__ayırdını yapayanlar bir soru sordu ;üzerine cevabını yazdınız ,yazdıklarınız doğrultusunda sorulamı yönelttim ben de ; nezaketinizi kaybetmeden amaca yönelik cevaplamalarda bulunursanız ; ayırdını iyi yapamayanlar zarar görmeyecektir!!!
Zira ;bilmeden deneyebilme ihtimali olanları korumakla mükellef olmak gibi bir durumumuz var!!Şahsi deneyimlerinize eleştiri yapmak gibi bir azciyeti taşımam da mümkün değildir zaten!
Sözkonusu benim meditasyon yahut reiki vb içerikteki konulara vakıf olup olmamam değildir! Muhatabınız sorunun cevabı da yazdıklarınız değildir...
bu meditasyonu sağlıklı görmüyorum şahsen mediyi duyuran arkadaşa güvenmiyorum mediyi uygulayan veya katılanlar olursa lahuti yönetemiyle alaklı değildir çünkü bu üye başka sitede etkin üyedir ve daha önceki konuda amacı sadece provekedir
yok medcezir zaten kimsanin boyle birseye bilmeden gidecegini zannetmiyorum merak etme
Adalet ile zulüm karşılıklı iki yol gibidirler. Birine yönünü dönen ötekine arkasını çevirmiş olur. Siz adalet yolunda ilerleyin ki, zulüm arkanızda kalıp sizden uzaklaşsın.
Konuyu açan arkadaşa zerre kadar güvenmemekle birlikte. zaten sürekli medi yapanlar için bi sorun olmayacaktır. O yüzden denenebilir. Ben kendimi kurban ediyorum. Deniycem size yazarım))