acaba bu bilginin net bir kaynağı var mı? küçük bir arama yaptım rastlamadım photoshop olmasın sakın ???
edit; doğru olabilir sanırım ha? bir resim de ben buldum şimdi
![]()
Nasa tarafından çekilen bu resim,ancak 3000 yılda bir ortaya çıkabiliyor.Nasa bu resme 'Tanri'ın Gözü' ismini vermiş
acaba bu bilginin net bir kaynağı var mı? küçük bir arama yaptım rastlamadım photoshop olmasın sakın ???
edit; doğru olabilir sanırım ha? bir resim de ben buldum şimdi
![]()
demekki neymiş ben doğru bilgi veriyormuşum tescillediğin için teşekkürler![]()
evet ilk aramamda bu bilgiyi en azından bir haber sitesinde bulableceğimi düşünmüştüm rastlamayınca çelişkide kalmıştım. Az öncede Nasa nın web sitesindeki fotogaleride tüm resimlere baktım sadece şu resmi bulabildim. Resmin yanındaki açıklama kısmını sözlük yardıyla tercüme etmeye çalıştım 3000 yılda bir görüldüğünden ve Tanrının Gözü olduğundan bahsetmiyor
Bazen fazla merakta iyi olmuyormuş iyice kafam karıştı daha detaylı mı araştırsam diye tereddütte kaldım şimdi
![]()
bu bilgiyi ben, 1,5 sene önce görmüştüm. ordada aynen tanrının gözü deniliyordu ve ırdan bir yorumu sizin huzurunuza sunayım:
" Bismillahirrahmanirrahim;
Gökyüzü yarıldığı zaman açılmış bir gül halini aldığında. Başka hangi şeyle Rabbinizi yalanlamaya kalkışırsınız ? ( Rahman suresi: 37)"
Allahü alem bunu bi daha göremeyeceğiz çünkü dünyanın o kadar ömrü kalmadı![]()
güzel resimlermiş , süper bir doğa harikası)