| | #1 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | ![]() 3000 yılında makyaj yapması çok daha kolay olacak ![]() 3000 yılında sporcular o kadar çok para kazanacak ki kendileri için oynamaları için birilerini çalıştıracaklar. ![]() 3000 yılında özel makinalar siz hastalandığınızda akan burnunuzu temizleyecekler. ![]() 3000 yılında okullar benzinden tasarruf etmek için otobüs şöförlerini sirk çalışanlarıyla değiştirecekler ![]() 3000 yılında doktorlar aynı zamanda sihirbaz olacaklar ve böylece iskeletinize X-Ray siz bakabilecekler. ![]() 3000 yılında filmin tamamını değiştirmeden sadece bir aktörü değiştirebileceksiniz ![]() 3000 yılında 4 bacaklı pantolonlar sayesinde istediğiniz yerde oturabileceksiniz ![]() 3000 yılında makineler siz uyurken de sizi çalıştıracak ve böylece zaman kazanacaksınız ![]() 3000 yılında deniz aşırı bir yolculuk yapmak istediğinizde oraya arabayla gidebileceksiniz ![]() 3000 yılında bronzlaşmak sadece birkaç saniyenizi alacak. ![]() 3000 yılında trafikte mutlaka DUR işaretlerinde durmanız gerekecek ![]() 3000 yılında sırt çantası taşımak zorunda kalmayacak ![]() 3000 yılında eğer bilgisayara küfür yazarsanız bilgisayarınız sizi cezalandıracak ![]() ![]() 3000 yılında doktorlar aynı zamanda sihirbaz olacaklar ve böylece iskeletinize X-Ray siz bakabilecekler ![]() |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Trafikte dur olayını tuttum, iyi taktik ![]() ![]() ![]() //////////////////////////////////////////////
__________________ “Bana tepeden bakarsaniz, bir aptal görürsünüz. Bana asagidan bakarsaniz, tanrinizi görürsünüz. Bana tam karsimdan bakarsaniz, kendinizi görürsünüz” |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Klozette sörf zevkl olurdu. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | En mantıklısı 4 bacaklı pantolon.Çok işe yarar.Otobüste ayakta kalmayız en basitinden |
| | |
| Reklamlar |