Ben varım ayetel kürsi için ama 2 gün sonra başlayabilirim İncisel
Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayetel Kürsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır bu sayıların adedi çok önemlidir)
313 defa Ayetel kürsiyi okuduktan sonra "Ya Rabbel Aziym! bu ayeti kerime hürmetine, 313 ehli bedir ve 313 resuller ve ashabı kiram hürmetine muradımı ihsan buyur" diye dua eden kimsenin maksat ve meramı hasıl olur biiznillahi teala.
Arkadaşlar şu anda duaya çok ihtiyacı olan bir çok arkadaşımız için hep beraber Ayet’el Kürsi okuyarak dua edelim, kimin duası kabul olur ancak Rabbim bilir.
Her türlü sıkıntısı olanlar için, borcunu ödeyemeyenler için, işe girmek isteyenler için, maddi sıkıntı içinde bulunanlar için, hasta olup şifa bekleyenler,Sevdiğine kavuşmak isteyenler ve ve hayırlı evlilik isteyenler için,
Çocuk sahibi olmak isteyenler için, yuvalarında huzursuz olanlar, yuvalarının bozulmaması için, yuvalarının huzur ve mutlulugu için,öğrenci kardeşlerimizin başarıları için,
Kısacası Hayatımızdaki sıkıntılardan, çıkmazlardan olumsuzluklardan kurtulmak tez zamanda selametimize çıkmak için hayırlısıyla, olumsuzlukların engellerin Rabbim olumluya hayırlıya çevirmesi için liste yaparak katılan tüm ihtiyaç sahibi arkadaşlarımız için 313 Ayete’el Kürsi okuyalım.
Okumak isteyen ve ihtiyaç sahibi olan bütün arkadaşlar isimlerini ve kaçar adet okuyabilecegini belirtebilir.
İhtiyaç sahipleri için 313 Ayetel Kürsi
Konu inciseL tarafından (25-02-2009 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
Ben varım ayetel kürsi için ama 2 gün sonra başlayabilirim İncisel
bende yardım ederım ılk once kımın ıhtıyacı varsa onun ıcın okuyalım...benımkanserlı arkadasım ıcınde ayetel kürsi ısterım ama yardım edersenız![]()
benim teyzemin iki ayağı intihaplandı. 1 aydır yürüyemedi ve şimdi zar zor yürüyor. Eniştem ise durdurk yere gözleri görmemeye başladı. Ameliyat oldu. Görecek mi görmeyecek mi belli değil. Ayrıca bizimde para sıkıntılarımız var. Babamın bir çok yere borcu var![]()
ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'
tabiki yardım edip birbirimize 313 ayetel kürsi tamamlarız kimin niyetine okunuyorsa.
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
Bende okurum
--------------------
Arkadaşın için 20 ayetel kürsi okurum canım bu akşam, sonra rapunzel için okuyalım o zaman, sonrada sıraya koyalım işte...
Konu lapatya tarafından (22-02-2009 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
arkadaşlar kaçar adet ayetel kürsi okuyabileceğinizide yazarsanız ona göre liste yapalım
lapatyamm çok saol bir tanem. Tamam ben de varım bu ayetel kürsilerde![]()
ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'
kendisine okunmasını isteyen ve okumalara katılıp gercekten okuyacak olanlar kaçar adet ayetel kürsi oldugunu yazarsa ona göre takip etmek kolay olucak.
İhtiyaç sahipleri için 313 Ayete’el Kürsi
kaytaz(arkadaşı)için
lapatya41.........20
inciseL.............50
çok güzel arkadaşlar böyle birbirimize yardım etmek ama bunları takip etmekte lazım değilmi nasıl yapalım bir konu altında ilk önce yardım isteyenleri toplayalım sonra kim için ne kadar ayetel kürsi okuyacağımıza karar verelim ve sırasıyla okuyalım ve her okuyan ne kadar okuduysa ertesi gün bildirsin böylece daha sağlıklı bir yardım etme olur die düşünüyorum