| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Venüs Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | 33 kişilik sembol uyumlaması merhaba arkadaşlar... az 33 kişiye ihtiyacımız var sembol üzerine çalışma yapmak istiyorum uzun zamandır... duydum ki en az 33 kişi olmalıymışş... çalışmaşöyle olur diye düşünüyorum... sembole belirlediğimiz anlamı yükleriz. buna belirli bir bitki kristal ve mantra eşlik eder. aynı anda belirlediğimiz günde yüklemek istediğimiz sembolü çalıştırırız evettt 33 gönüllü aranıyor |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 | |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: kozmos
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
sembolü neden çalıştırıcaz? açık seçik yazarsan sevinirim..
__________________ "Leyla" diyen yüreğin "Mevla" demedikçe vuslata eremezsin!.. Konu karam tarafından (10-06-2008 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #3 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: balta girmemiş amazon ormanlarından:) Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet gerçekten amaç nedir |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbuL
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Gönullu derken : Denek arıyok ben denek olurum uygun bir fiyata anlaşırız Amacını bile bilmediğim bişiye denek olmayı sadece bana 100$ üstündeki washington sağlayabilirdi zaten
__________________ іηηα lіllαні νэ іηηα іlэууні яαcіuη (Âlі Îмяαη 185) "нэя иэfs Ōlūмū таδаcактιя" "Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn"(Ankebut 57) "Her Nefs Ölümü Tadıcıdır.Sonra Bize Döndürüleceksiniz" “αηℓα∂ıм ιşι; ѕαηαт αℓℓαн’ı αяαмαкмış, мαяιƒєт вυ, gєяιѕι уαℓηız çєℓιк çσмαкмış” |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | olayı bende anlarsam yardımcı olurum denek olarak kullanabilirsin
__________________ Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN!!! |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | evet arkadaşlara katılıyorum...niçin bu uygulama amaç nedir...daha açık yazarsan bizde anlamış oluruz??? |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: KONYA Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben gönüllü oluyum kobaylıga razıyım |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 33 kişilik calısmada amacını açık seçik belirtirsen sevinirim.Yoksa niyet kötü ise 33 kişi birden helak olmayalım |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Yaş: 18 olduguna göre bir de venüs yazdıgına göre kesin aşk büyüsüdür toplu ayin ve denek ters tepme olasılıgı oldugunu varsayarsak 100/100 dür. ben seyirci olarak katılmayı yegliyorum. |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Arkadaşlar, söylemek istediği herhangi bir sembolü, isteğimiz gereği kozmik bir şekilde uyumlamak. Nasıl ki Usui Reiki sisteminde semboller ve bu semboller bir amaca hizmet ediyor, phycansu da bunun gibi birşey yapmak istiyor. 33 kişi toplanıp, bir sembole enerji ve amaç yükleyecek. Mantra-Mundra, Kristal ve Bitkilerle de sembolün enerjisi desteklenecek yada kristale falan yüklenecek. Bir nevi kendi amacınıza dayalı olan sembolü kendiniz oluşturuyorsunuz. Sınavda başarı için mesela, çok yararlı olabilir ![]() Ben varım.. Gelmek isteyenler gelsin güzel şeyler çıkartılabilir. |
| | |
| Reklamlar |