| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayatın içinde.. Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | su an forumda olan herkes buradakı insanların dilek istek arzuları ne varsa gönüllerindeki ALLAH ın kabul etmesi icin okuyalım arkadaslar.kulun kula yaptıgı dua tutarmış.sonucta herkesin burada istekleri özlemleri var.bizde pozitif enerjı oluşturalım.birbirimiz icin bu yazıyı okuduktan sonra okuyup lahutideki tüm üyelerin ve bizleir okuyanların dileklerini kabul eyle diye dua edelim.haydi arkadaslar ne duruyorsunuz..ilk ben başlıyorum.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | adaşım senin için ve tüm burda bulunan herkes için ben okudum Rabbim kabul etsin Amin... |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | benden de.... Bu mübarek Cuma gününün hürmetine Allah'ım hepimizin isteklerini, hacetlerini, kabul eder ve sıkıntılarımızıda üzerimizden def eder inşallah |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: hayatın içinde.. Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bend eokudum arkadaslar hepiniz icin.bir kac gündür evdeyim..cuma günü evde olmamda denk geldi..bu gun tesbıhler cektim.dualar ettim ve buradaki herkes icinde son olarakta 3ihlas ve fatıha okudum.aminn ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bende hepimiz için okudum gaibin gaibe duası makbulmüş umarım rabbim hepimizin isteklerini yerine getirir ellerimizi boş çevirmez |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | allah dualarımızı kabul etsin arkadaşlar bende okuyorum allah hayırlı dileklerimizi bize versin inşallah |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | amin amin arkadaşlar dualarımızın kabul olması dileğiyle aminnn..... |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 1 Fatiha,3 İhlasla Rabbim edilen duaları kabul etsin,hakkımızda en hayırlısını ihsan eylesin..Amin
__________________ Kim istedide vermedi..? İstemesini bilmezsen alamazsın. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ben de okudum, Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah. |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | amin bende okudum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. |
| | |
| Reklamlar |