| | #11 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Çaresiz kalan kardeşlerimizde cok.. Nisaa kardeşim......... Dua dairemizi geniş tutalım Yaratandan yüce Allah tan herkes için isteyelim |
| | |
| | #12 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet arkadaşlar hasta olanlar, borçlu olanlar, sevdiğinden ayrı olanlar daha nice derdi olanlar için dileyelim Rabbimizden inşallah peki bu duayı sadece bir günle sınırlamasak olmaz mı yani kabul edecek olan Allah kim hangi zamanda uygun olursa okusun ve buraya okuduğu adedi yazsın uygun görürmüsünüz bilmem
__________________ zafer sabırla, sevinç üzüntüyle, kolaylık da zorlukla beraberdir... |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Kardeşleri için dua eden kardeşlerim.Allah sizlere misli misli versin....... ---------------------------- Deniz33 kardeşim yazmak ta mahsur yok ise yazalım........ |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | arkadaşlar niçin 41 fatiha 41 in bir önemimi var, dualarınıza benide ekleyin, allah razı olsun |
| | |
| | #15 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
Olabilir isteyen hemende katılabilir......... -------------------- İlk okuyan ben olayım........... Konu Heysem tarafından (23-09-2008 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi | |
| | |
| | #16 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: MeÇhuLdeN....
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende varım ama nasıl yapcaksınız listemi yapılak sıraylamı herkes okuycak konuyu başlatan kardeşimiz durumu toparlarmısınız daha net olsun durum biran önce başlayalım |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Banada dua edin arkadaslar..
__________________ Külli Nefsin Zaiketül Mevt (Her Nefs Ölümü Tadacaktır..) |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar ben de katılmak istiyorum.biliyorum ki hepimizin bu dualara ihtiyacı var.ALLAH hepimizin dualarını kabul eder,açtığımız elleri boş çevirmez inşallah.ama biraz toparlarsanz sevinirm.nasıl yapcaz. |
| | |
| | #19 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 41 fatiha okudum ve duamı ettim kardeşlerim her gün okuyacagım nasibse........ -------------------- sende varsın kardeşim tüm forum dakiler de Konu Heysem tarafından (23-09-2008 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #20 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bende katılırım.41 tanemi okuyacak herkes |
| | |
| Reklamlar |