| | #21 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | |
| | |
| | #22 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yolcu kardeş hergünmü okunacak yoksa her perşembe mi? |
| | |
| | #23 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: balıkesir Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar bende katılıyorum.allah hepimizin duasını kabul etsin...(yanlış hatırlamıyorsam bi hadisi şerifte ''birbiriniz için dua ediniz''diye geçiyordu..) |
| | |
| | #24 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | -------------------------- ilkimce kardeş Forumda hep sıkıntılı olanlar var,onlar için perşembe geceleri duyarlı olanlar için başlatmak istedim.Perşembe akşamlarıda okuyalım. Lakin katılanlar hemen başlanması istemişler...... Vakit gecikmesin belki fatiha hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder. Kardeşlerimizn için...... okuyanları liste halinde yazmak gerekecek galiba |
| | |
| Reklamlar |
| | #25 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | arkadaslar tabiki bende varimmm, bencede bunu bir gunle sinirlamasak ne olur ben elimden geldigimce okicam. |
| | |
| | #26 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende okurum |
| | |
| | #27 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben de okurum |
| | |
| | #28 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | S.A şimdi müsait değilim daha sonra bende okuyacağım inşaallah. |
| | |
| Reklamlar |
| | #29 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaslar ben bundan iki ay önce babami kaybettim ve biraz psikolojim bozuldu, Allahin safi ismiyle bana sifa vermesi icin dua ederseniz Allah razi olsun. ( Ayse oglu Sükrü) ihtiyacim var |
| | |
| | #30 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Katılan kardeşlerimiz.İnşallah sayımızı artırırız. ilkimce Nisaa Sahram Deniz33 Neslişah dozer vik@vik LEPİSKA devran çokşeyvar lakito aslıhan bade3 gökkuşagı yolcu1 badazz1980 Nasıl kolayınıza gelecekse hergünde katılabilirsiniz, Perşembe akşamlarıda,Yatsı namzları arkasindan Veyahut ta okumaya müsait olduğunuz vakitte Şimdilik bu kadar,Rabbim kardeşlerimiz için katılanların dualarına karşılıksız bırakmaz...... |
| | |
| Reklamlar |