| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 41 fatiha Forum da hastası olanların şifası için, Caresiz kalmışlar için, Borclu olanların borclarını ödemeleri için, Maddi manevi sıkıntıda olanlar için. Dua Edelim bol bol, Kendimiz için istediğimizi başkaları içinde isteyelim. Hangimizin duası kabul olur rabbim bilir,Biz kabul olacak mış gibi edelim.......... Bagışlayalım........... Katılan 41 fatiha okusun duasını da yapsın kardeşlerim Hergün ve perşembe günleri okuyalım........ Sadece forumdakiler için degil tüm ümmeti müslümanlar için kardeşlerim.. Okuyanlardan ALLAH razı olsun..Fatihanın bereketi üzerinize olsun..... Konu Heysem tarafından (23-09-2008 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ard arda gelen mesajlardan dolayı konuya ilave yapıldı |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | tamam ben katılırım ne zaman başlicaz? |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bende varım nasıl yapıcaz |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | herkes ayrı ayrımı okuyacak ben öyle algıladım? |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende katılırım.41 tanemi okuyacak herkes. |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Her Perşembeyi cumaya baglayan gece katılacak olanlanlar 41 fatiha okuyup bagışlasınlar bir kardeşimizin duası gecer kac kişi sebeblenmiş olur....... |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bence ilk baş hastalar için okuyalım okuyan okusun buraya yazsın |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Her katılan 41 okuyacak....... Ne kadar okuyabilirse............. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | tamam perşembe günün akşamı dimi |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | okuduktan sonra forumda yazacakmıyız arkadaşlar ben anlamadım nasıl olcak? |
| | |
| Reklamlar |