| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bu güzel günlerin özellikle son 10 gününde herkesin tüm dualarının kabul olması dileğiyle ben 3 yasin okudum daha da devam edicem. umarım en kısa sürede 41'e tamamlarız. katılımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...Allah kabul etsin Amin... |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: dünden , bugünden....
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ben de okurum herkes için bittiğinde yazarım buraya ![]() rabbim hepimizin hayırlı dileklerini tez zamanda kabul etsin inşallaaahhh |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 3 yasinde benden yazın... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Amin..... Bende bagışlayacagım duaların kabulü için kardeşim.Rabbim hakkında hayırlı olanı versin. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar 3 yasinde benden.bitirince yazarım.bütün dertlere deva olur inşallah.
__________________ Ya Rabbi!Sayılı nefeslerin biteceğini,ömür kandilinin söneceğini biliyor,şu aleme inanmış olarak geldik,aynı imanla huzuruna dönmek istiyoruz. |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 2 yasin daha okudum Allah hepinizden razı olsun hakkınızdaki tüm hayırlı dualarınız kabul olsun Amin Amin Amin... |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sondurun nedir kactane kaldı kardeşim. Amaca ulaştıralım.kac kaldı tecn....yazmamış ben bir okumuş idim..... benim saydığım 12 olmuş oluyor dogrumudur.... |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 11 oldu arkadaşım bayramdan önce bitirmek istedim ama kısmet olmadı hergün okumaya gayret ediyorum ama burdakini herkes için açtım umarım cümle ümmeti Muhamed bundan faydalanır bizde sevabını alırız inşallah... |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: dünden , bugünden....
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | hakikaten ya burası unutulmuş fatiha sayfasından sonra unutulmuş gitmiş ;bayramdı tatildi derken,arkadaşlar perşembe gecesi kaç tane okuyabilirsem yazıcam buraya ;arada bir üste taşıyın ki konuyu gözden kaçmasın... |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | İnşallah kardeşim,Benim okudugumu sayarsan 12 oluyor değilmi.Nasib olursa cumartesiye kadar 1 er okuyacagım.toplam 5 tane daha okuyacagım. Senin bu güzel yüregini,üzmesin kardeşim,her iki cihanda iyilik versin. İnşallah cumartesiye kadar bitiririz.Duyarlı arkadaşlar var aramızda...slmlr |
| | |
| Reklamlar |