| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Almanya Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 4444 Salatan Tefriciye arkadaslar Persembe Salatan Tefriciyeyi basladim okudumaya.ara vererek okuyA BILIRMiyim ve parkta gezerken veya otobuzde gidekerken okuya bilirmiyim. lütfen yardim edi. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Her zaman heryerde okuyabilirsin ama sayısını karıştırma bir zikirmatik bulundurursan elinde iyi olur sayılar karışmaz..İnşallah başarılı olursun arkadaşım Allah yardım etsin.
__________________ Dostunu Çok Kuvvetlendirme Ki Düşman Olunca Onu Yenebilesin |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Almanya Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | zikirmatigim var güzel kardesim.allah senden razi olsun GAZAL ardasim. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: MeÇhuLdeN....
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | allah kabul etsin kardeşim gazal arkadaşım sölediği gibi okuyabilirisn tabiki yardıma ihtiyacın olursa bende okurum destek olurum allah gönlüne göre versin sevgiyle kalın.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 4444 Salatan Tefriciye nasil okunuyor selmaun aleykum cümleten.ben yeniyim bu sitede.salatan tefriciye hakkinda duydugum seyler beni etkiledi.ama nasil okundugunu bilmiyorum.yani ben calistim icin abdestim bazen bozuluyor ve alcak imkanim yok.ve durdurdum an yeniden niyetmi etmem gerekiyor yoksa abdestsiz ve birkere niyetle oluyormu. cevablarinizi bekliyorum arkdaslar. veesselam |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | A.S.savalat-ı şerifeye başlamadan önce tam bir iman ve ihlasla 21 defa Estağfirullah el azıym ve etubü ileyh diye istiğfar getiriniz.Euzu besmele çekerek ne için okunuyorsa kalben ona niyet ediniz. okumaya başlayınız en başta bir kere besmele yeterlidir.yorulduğunuzda bırakırsınız daha sonra devam edersiniz.bir kere niyet yeter.her okumada abdestli olmanız gerekli. en önemlisi 4444 adedinin ne bir fazla nede eksik olmamasına çok dikkat etmeniz gerekli.selametle |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: fransa Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | selamun aleykum kardesim garip yolcu 100 tefriciye okudum insaallah kabul olur A.E.O |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | merhaba bu duayı okurken regl olunursa bırakılmalımıdır. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ilkimce bu ayet değil selaten tefriciye peygamberşmize salavat okumaktır.her defasında namaz abdesti almak gerekmez.sadece cünüp olunmayacak bide ay halinden temizlenilmiş ve gusul abdesti alınmış olacak.eğer gusul abdestiniz varsa yani temiz iseniz okunur.her defasında abdest almaya gerek yok.kur an ayeti okuyacak olursak bide namaz kılacaksak her defa için abdest gereklidir.ama bu öyle değil.kolaylaştırınız zorlaştırmayınız,sevdiriniz nefret ettirmeyiniz. hadiside bu gibi durumlar içindir. |
| | |
| Reklamlar |