| ||||||
| Anketimiz: 50 Işıkyılı Mesafede Bize Benzer Canlı Varmıdır Yokmudur ? | |||
| Evet | | 3 | 18,75% |
| Olabilir | | 11 | 68,75% |
| Hayır | | 2 | 12,50% |
| Katılımcı sayısı: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler |
| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 50 Işıkyılı Mesafede Bize Benzer Canlı Yoktur! 50 Işıkyılı Mesafede Bize Benzer Canlı olabilirde olmayadabilirde tartışılır bir konu |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | olabilir kesin konuşmamak lazım somut kanıt bulana dek ihtimalleri değerlendirmeliyiz
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Gezegenimizde yasanilirlik sebebi dunyanin gunese olan uygun uzakligidir diger gezegenler bizden ya daha yakin yada uzak bu yuzden yasama imkan vermeyecek kadar cok sicaklar yada cok soguk bilimsel acidan bakinca baska canlilarin olmasi ihtimali gibi bir sonuc cikiyor ortaya , ama elbette yuce Allah'in kudreti dahilinde her sey mumkundur O istedigi an en olmayacagini sandigimiz yerde her seyi mumkun kilar, bu acidan bakinca mumkun olabilir diye dusunuyorum.
__________________ COK BILEN COK YANILIR !! |
| | |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2007 Bulunduğu yer: trakya Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | benzerden kasıtta onemlı benzer derkene ne kadar benzer tutup sadece ıkı ayagı uzerınde durmada benzerlıkten sayılabılır |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar oy kullanmışız ama bi zahmet yorumda yaparsanız sevinirim |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Bursa'da
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Neden 50 ışık yılı onu anlamadım ? 50 metre ötemde bile var niye daha uzakta da olmasın ? olabilir bence |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İlk aklımdan öle demek geçti seyyar diyarı o yüzden 50 ışık yılı oldu :P |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | olabilirde olmayabilirde...biz dünyalılara faydalı bişeylerse olsunlar tabi,bi sakıncası yok ![]() |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | beyler uzyda hayat olma ihtimali var çünkü kuran-ı kerimde geçtiği gibi allah hütala diyorki yerde ve gökte yarrattığımız die bi kelime geçiyo kuranda buda kesin dünyadan başka bi yerde canlı yok demek değil yani ama uzaylı varsa inş hepsi e-t ye benziyodur |
| | |
| Reklamlar |