| | #21 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 10 tane Allah hayırlısını versin neden 500 peki?
__________________ Her Nefis Ölümü Tadacaktır. |
| |
| | #22 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | saliha.hatice ben 1 yasinimi okudum.Allah kabul etsin ama hala arkadaşın adını öğrenemedin mi?bak kaç kişi sormuş burada... |
| |
| | #23 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | allah şifalar versin inşallah sağlığına kavuşur bende okuyorum ekleyin lütfen -------------------- sormaya unuttum hastanın ismi nedir.....arkadaşlar bence herkezin 1 tane okuması gerekiyor diye biliyorum yani 500 kişi bu bir dilek duası sanıırm daha öncede birisi için okumuştum ben Konu nisaa tarafından (12-09-2008 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| |
| | #24 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bende bir adet okuyorum, inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur. Selam ve dua ile, |
| |
| Reklamlar |
| | #25 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | allah şifa versin. Bir yasin de benden inş. yarın okurum. |
| |
| | #26 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | öncelikle hepinizden Allah razı olsun diyorum arkadaşlar. hakkınızı helal edin daha evvel yazmam gerekirdi ama arkadaşıma bir türlü ulaşamadım. kızımızın adı MERAL. 18 yaşında. dualarınızı eksik etmeyin inşaALLAH. selam ve dua ile... -------------------- Allah razı olsun. neden 500 ? aslına bakarsanız bilmiyorum. ama vardır bir cevabı muhakkak. Ayetlerin ve duaların faydasına inanırım Allahın izniyle. bu zaman kadar şu ayeti yada şu tesbihi şu kadar zikrederseniz şuna nail olursunuz dendiğinde muhakkak mealine bakmışımdır ancak neden bu kadar diye sormak aklıma gelmedi. ebcedden haberdarım ama sadece haberdarım gayrısını bilmem bir ilgisi vardır sanırım. ama ben "mü'minin mü'min kardeşine ettiği dua kabul edilir" dustürüna bağlıyorum bazı şeyleri. düşünsenize tanımadığınız birisi için hemde hiç bir çıkarınız olmadan dua ediyorsunuz ve bu 500 kişiden en az biri HAKK dostudur inşaALLAH temiz ağızdan hiç bir çıkar kaygısı olmadan çıkan bir dua. Ağız ve yüreklerin bir olduğu ender durumlardan biri yani.not: uzattım biliyorum. birde eğer siz biliyorsanız yada öğrenirseniz bizede bildirin inşaALLAH. ayrıca sanırım yazmamışım ama herkes ancak 1 tane okuyabiliyor. selam ve dua ile...
__________________ "Ya Rab! Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icabet edilmeyen duadan Sana sığınıyoruz." Konu saliha.hatice tarafından (12-09-2008 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| |
| | #27 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bende Meral için okudum az önce bir yasin. kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle.. |
| |
| | #28 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ALLAH cc hu kısa zamanda şifasını verir inşallah geçmiş olsun...... 3 okuyacagım inşallah...... |
| |
| Reklamlar |
| | #29 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İST
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bende okuyacağım rabbim şifasını verir inşallah |
| |
| | #30 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: dünden , bugünden....
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | şimdi bitirdim 1tane dediğin için bir tane okudum Meral niyetine ama ayrıyeten dua da edicem Allah izin verirse;Rabbim tez zamanda acil şifalar versin onu sevdiklerine ve ana babasına bağışlasın inşallah ..bizleri sağlığından haberdar edersen kendi adıma sevinirim..Rabbim dualarımızı kabul etsin... |
| |
| Reklamlar |