| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 5000 Ya-Muhyi Katılımlarınızı Bekliyoruz.. Selamun aleyküm arkadaşlar, arkadaşlarımdan birinin yeğeni kanser olmuş. hastanede tedavi görüyormuş ne kanseri diye sormak aklıma gelmedi arkadaşım çok üzgündü bende şifa niyetine 500 Ya-Sin başlatalım dedim. herkes sadece 1 tane okuyup o insan için dua ediyor yani 500 kişinin duası garanti en azından. Benim sizlerden ricam okumalara sizde katkıda bulunabilirmisiniz ve bu hastalık için önerebileceğiniz başka bir reçete varmı (dua yada bitkisel tedavi gibi) varsa bizimle paylaşırmısınız? selam ve dua...
__________________ "Ya Rab! Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icabet edilmeyen duadan Sana sığınıyoruz." Konu saliha.hatice tarafından (15-09-2008 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: 300bin Ya Muhyi katılımlarınızı bekliyoruz |
| |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | önerebileceğim bir şey yok ama bu kardeşimizin şifa bulması için ben hemen bugün 1 yasin okurum.hem cuma vakti iyi de olur.yanlız kardeşin adını söylersen daha iyi olmaz mı? |
| |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hemen adını öğreneyim inşaALLAH
__________________ "Ya Rab! Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, icabet edilmeyen duadan Sana sığınıyoruz." |
| |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşım bende okurum bugün |
| |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Aleykümüsselam Allah cc. şifa versin bir yasini şerifde inşaallah ben okuyacağım slmlr |
| |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Arkadaslar bende yasin okumak istiyorum ama bilmiyorum. Bana ozelden nasil okundugunu yada nereden bulabilecegimi soylerseniz cok sevinirim. |
| |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | google'a yazsan çıkar karşına canım. |
| |
| | #8 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben de okuyabildiğim sayıda okuyacağım...Allah acil şifalar versin inşallah |
| |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Okuyabildiğim kadar okurum bende... Rabbim tüm hastalara şifa versin tez vekitte... |
| |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kardeş bende okuyacağım. bugün yada yarın |
| |
| Reklamlar |