| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 6530 Senedir Yaşıyorum 6530 Senedir Yaşıyorum Margaret Lindberg adındaki Belçikalı bir kadın 6350 yıldan beri yaşadığını iddia ederek "Bugüne kadar birçok kez öldüm, ama bir sene sonra tekrar dünyaya geldi." Diyor. Şimdi 60 yaşında olduğunu belirten Margareth 6000 yıllık geçmişini de şöyle özetlemekte: "İlk kez bundan 6350 yıl önce taş devrinde dünyaya geldim ve bir mağara kadını olarak yaşadım. Çok kıskanç bir yaratılışım vardı. Çocuğum babasını benden daha fazla sevmeye başlayınca onu öldürdüm. Ailem de beni taşlayarak ölümle cezalandırdı. 18. Yüzyılda Almanya'nın kuzeybatısındaki kara ormanlar bölgesinde yeniden dünyaya geldim. Nicolet Roder adıyla yaşadım. 24 yaşında, o kadar güzel bir kızken yörenin bütün erkekleri bana aşıktı. Beni kaçırmasınlar diye ailem tarafından bir kuleye hapsedildim. Orada da beni fareler diri ,diri yediler. O zaman çektiğim acıyı hala unutamıyorum. 19. Yüzyılda Osmanlı padişahlarından Abdülmecit'in gayri meşru kızı olarak dünyaya geldim. Fakat çok yaşamadım. Çok kısa bir süre sonra öldüm. Son olarak 1936 yılında Belçika'nın Liege kentinde bürokrat bir ailenin kızı olarak doğdum ve şu anda 60 yaşındayım." Lingberg bu ilginç açıklamalarından sonra Florida Üniversitesi tarafından Amerika'ya davet edildi. Daha sonra da bu kürsünün yetkilileri tarafından üzerinde programlı bir biçimde deneyler yapılacağı açıklandı. Ancak Lingberg'in anlattıklarının gizemi çözüldü mü? Bunu maalesef bilemiyoruz. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ilginç..yani rekarnasyon mu oluyor bu şimdi bir çeşit.. |
| | |
| | #3 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: balta girmemiş amazon ormanlarından:) Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bencee bunu anlatan şizofren olmalı hayal dünyası bi hayli geniş |
| | |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: yasanılası yerde Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence bu kişiyi Arif Verimlinin bir okuyup üflemesi lazım........ |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: north virgina:) Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | kadın iyi yazmıs
__________________ süpermiyim neyim??????? |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | niye böyle idaalarda bulunan hiç ben genelevde çalıştım, tecavüzcüydüm idam ettiler, hırsızdım elimi kestiler, yada daha kötü şeyleri demezler? Hep asil olurlar. Hele şu adiye bak birde Abdulmecid'in gayri meşru kızı olarak doğmuş. Bunda şu kısım doğrudur bu kesin gayrimeşru bir kadındır |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | iyi bir hayalperest |
| | |
| | #8 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dinimizde reankarnasyon yoktur, sapikliktir. o kadinda reklam ve magazin malzemesi olsun diye yapmis ve amerikaya davet edilerek bunu basarmis, muhtemelen simdide kendine greencard alma derdiyle mesguldur |
| | |
| Reklamlar |