| | #11 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: Yokluktan
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Elif yerine ALLAH deseniz? Daha iyi olmazmı Elif zaten Allah'a işaret eder başı ve sonu olmayan anlamında.
__________________ Sakladığın sır senin esirindir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun. |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Siz yinede ELİF diye okuyun Bütün kitaplarda böyle yazıyor |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | selamun Aleykum arkadaslar, yukardaki duayi gönül rahatligiyla okuyabilecegimizi düsünüyorum. Yaptigim arastirmayi sizlerle paylasmak istedim. Alla h kabul etsin. Değerli Kardeşimiz; Elif, Arap alfabesinin ilk harfidir ve -a,-e arası bir sestir. Ebced hesabında değeri bir'dir. Müzikte 'la' notasını ifade eder. Allah'ın mutlak birliğini temsil eden Elif, tek demek, ondan başka yok demek. Ayrıca Elif'in kelime anlamı dost, sevgi demektir. Dildeki anlamına gelince, herkesle iyi geçinen, iyi huylu, güzel demektir. Elif bir demek, Elif vahdet demek, Elif doğruluk demek, Sonuç olarak elif Bir olan Rab... Demek. Bir de 'elif ' kelimesi vardır: Ülfet eden, dost, tanıdık manalarına gelir. Selam ve dua ile... Konu EyLüL tarafından (28-11-2008 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende yapcam... |
| | |
| | #15 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | deneyen varmı |
| | |
| | #16 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ben az önce yaptım ve inanılmaz derecede bir esneme ve ağırlık çöktü bana zor bitidim neden bilmiyorum inanarak başladım ve okudum ama gerçekten zor bitirdim ki çok kolay ve rahat okunan bir dua olduğu halde.
__________________ Dostunu Çok Kuvvetlendirme Ki Düşman Olunca Onu Yenebilesin |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Elif yerine vedüd falan desek çünkü zaten aramızdaki soğukluk beni istememesi Elif diye bi kıza tutulduğu için oldu kötü oldum yapamıyorum (( |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaslar bende birsey sorcam uygulayan arkadaslara her 100 elifde ya aziz elif ya serif elif beni istegime kavus tur deniliyormus ve her 100 den sornra dilek tekrarlaniyormus peki 6667 nasil oluyor en son 6600 e kadar kalan 67 okunduktan sonra yinemi ya aziz elif ya serif elif beni murat ve istegime kavustur deniyor cevaplarsaniz sevinirim |
| | |
| | #19 | |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
elif'in sayısı 6676 dır yanlış yazmışsın. 6600'ü okuduktan sonra 76 oku ve aynı şekilde duanı yap bitir... ama inanarak yap, kuşkun olmasın gerçekleşiyor.. şimdiden allah kabul etsin | |
| | |
| | #20 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşım hergün mü okumak lazım anlamadım |
| | |
| Reklamlar |