| | #1 |
| Moderatör Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: işte tam şuradan sol yanımdan Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | 70 ler ile Cin Musallatından Korunmak... sevgili arkadaşlar sıkıntılarınız,baş agrıları,asabiyetin hatsafası,durup dururken kahırlanma....vs.zaten bildiğimiz durumlarda öncelikle dr ye gideriz hekimlerde bi çare yoksa dualar baş vururuz bazen olasılık üstü durumlarlada karşılaşan arkadaşlarımız oluyor...paranormal durumlar velhasıl cin musllatında benım de uguladığım ve deneyimim sonucu gercekten rahatladığım ve paylaştığım kişilerinde rahatladığını gördüğüm bir duayı sizlerle paylaşmak istedim... 70 ler dediğimiz 7 gün boyunca ardı ardına yapmamız geren bir dua öncelikle abdest alırız ve ardından ıkı rekat ALLAH rızası için namaz kılarız.daha sonra bir bardak suya 70 adet felak 70 adet nas 70 adet ayetl kürsi 70 adet ihlas ve 70 adet fatıha okuduktan sonra ( ki her bir sureden sonra suya üflemek şart) yani enson sureler bittikten sonra 7 defa " ya rabbi bendeki tüm kötü niyetli olan varlıklardan sana sığınırım şifa yalnız sendendir " dedikten sonra sudan biraz içilir.ardında suyun bir kısmını kaldıracagız.diger gün aynı işleme devam edecegız yıne bı mıktar suyu ayıracagız dıger gun böle 7 gun devam edecek 7.günun sonunda ayn duayı tekrar edip suyun tamamını içecek... önce Rahman ve Rahım olan ALLAH (c.c) izniyle şifa bulacaktır. ALLAH (c.c) şifa versin inşallah AMİN...
__________________ tuttum y@k@l@dım k€ndimi g€tirdim gözl€rine s€rdim |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Guest
| slm 70 ler daha sinraki hafta 41 er defa okunuyor....sonra 21 sonra 11...ozellikle cin musslatinda etkilidir....tesekkurler |
|
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: hiç kimsenin olmadıgı bir yerde Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | olurda cinler musallat olursa inş.. okurum yada musallat olmadan okurum |
| | |
| | #4 |
| Guest
| insallah boyle bir durumun olmaz gulum...daha guzel niyetlerin olsun insallah..... |
|
| Reklamlar |
| | #5 |
| Bedenin ve psikolojin ne kadar zayıfsa musallata olma olasılıgı okadar yüksek | |
| | |
| | #6 |
| Moderatör Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: işte tam şuradan sol yanımdan Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | kesinlikle zaten sıkıntılı,aciz dönemlerinde daha çok ratslanır ve musallat olur.aman dikkat...
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: istanbul,,bahçelievler
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bılgılendırme ıcın cok tesekkurler benım buyuk bı ıhtımalle ısıme yarar cunku fazlasıyla ılgılıyım ve duzenlı olarakda bazen yalnız bazen bı arkadasımla duzenlı olarak seaslar duzenlıorus sımdıye kadar bı zararını henuz gormedım ınsallah hıc de gormem ama olursa bu talımatlar ıse yarar sanırım paylasım ıcın cok tesekkurler |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | ya uraşmayın ama musallat olmasın gercekten bak cok tehlıkeli böyle şeyler inşallah musallat olmazlarda bu duayı kullanmak zorunda kalmazsın
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Tecrübeli Üye Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: dünyadan Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | tabi geçerliliği tartışılır. eğer kendini iyileşeceğine inandırırsan psikolojik olarak ta işe yarayabilir. paylaşım için teşekkürler ezim. |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | herşeyi psikolojiye bağlamak bence çok yanlış.çünkü bu hayatımızda var olan bişey vhercle.ama yorum için teşekkürler
| | |
| Reklamlar |