| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Dun gece, her gece oldugu gibi dualarimi ettim, sadece ek olarak 786 defa besmele okudum. Saatini bilmiyorum, ama sabaha daha vardi heralde, sagolsun cinler uyandirdilar beni. Bir tanesi gorulebilir durumdaydi, o da isik topu olarak dolasiyordu. Aslinda normalde biraz da olsa korkarim ama uykumun agirligindan heralde, Allahin selameti uzerinizde olsun deyip sanki hic bir sey olmamis gibi sirtimi onlara donup uyudum. 6-7 sene once bana cok gorunurlerdi sonra kurtulmak icin hocaya gittim daha da senelerdir gormuyordum. Simdi sabah uyandigimdan beri ufak capta bir panik halindeyim, okumayi kesmeyi dusunuyorum ama buna ragmen misafir olurlar mi bana yine?
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | 786 besmele ile ben cin gelen duymadım. onu bende çok sık yaparım. diğer okuduğun dualar ne ? |
| | |
| | #3 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Besmele-i serifyi okuyana hic bir sey olmaz. Aksine kazanc uzerine kazanc olur. Niyet ne idi? Ameller niyete gore.... Dusuncelerini kongrol et. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 786 besmeleyi ben de sık sık uygularaım. bazen sadece okurum bir dilek için değil yani. Bazen de dileğim için de okurum ve hiç böyle bir cin olayı gibi durumla karşılaşmadım. Zaten bu cin olaylarının çoğunlukla insanların kendi beyinlerinin oyunu olduğuna da inanırım. Yıllarca severek okuduğum bazı duaları okuyan insanlar (örnağin Ayetel Kürsi gibi) cin geldiğini ağırlık yaşadıklarını söylerler hiç bunlara rastlamadım. Öyle olduğuna inanırsanız öyle garip olaylar yaşayabilirsiniz. Neticede beynimiz iyi bir oyuncu. Korkmadan Allahı düşünerek tekrar deneyin. Sorun olacağını sanmıyorum. Kolay gelsin. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Fatiha, bakara, tevbe-istigfar, yasin-i serif duasi, 1 kere yasin, mulk suresi, 7 kere ayet'el kursi, ism-i azam duasi okudum. Sonra ya vedud ve ya mucib zikirlerimi yaptim, da ben bunlari aylardir her gece yapiyorum zaten. O kadar. Bir de yataga girdikten sonra 786 Besmeleyi okudum. Belki de onceden de mi geliyorlardi da ben gormuyordum acaba? Ozellikle son bir haftadir istiareye yatmisim gibi her gece mesajli, haberli ruyalar goruyorum cunku. Cok kafam karisti..
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehrinde Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar amacınız ne bilmiyorum insanları korkutmak falanmı dualar insanı Allah yaklaştırır bunu unutmayın Yüce Rabbim bizleri korur bunuda unutmayın farklı şeylere takılıyosanız dua etmeyin ozaman en azından yapan insaları çelişkiye düşürmeyin kafalarını karıştırmayın
__________________ |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | pardon ne amacim olabilir acaba? insaniyet namina bir soru sormusum, birileri yardim etmis bu bu kadar. Bu sitede onlarca cin cagirma daveti, buyu vs var. Herkesin akli basinda. Inanmayan, korkan, vs. girmesin okumasin. Kimse kimseye zorla birsey yaptiramaz. Koca koca insanlar olmusuz, hala birilerinin dedigiyle yoldan cikiyorsak, Allahtan uzaklasiyorsak bence sorunu kendimizde aramaliyiz. Herkes Allah'a yaklasmak icin yol yordam ariyor burada, herkesin yolu farkli herkesin amaci farkli. Bu sirada da bazi deneyimler elde ediliyor ve bunlar paylasiliyor ki daha dogru yola nasil erisilebilir diye. Ben de bunlari paylasanlardan ne ilkim ne de son olacagim. Kendi iradesine yenilecegini dusunenler kendilerini yeniden gozden gecirmeliler bence.
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya ne kadar ilginç!! benim bildiğim besmele seni bunlardan korur zaten.. ne güzel ki 786 tane çekmiş ve yatmışsın. ya ayrıca birşey söylicem.böyle şeyler gerçekten insanı dualardan uzaklaştırıyor.beyninizin size bu oyunu oynamasına izin vermeyin.ben yıllar öncede okurdum dua içim huzur bulurdu.şimdi böyle şeyleri duyunca aksine huzursuz olmaya başladım.duanın amacı nedir arkadaşlar? Allah'a yakın olmakmı yoksa şeytana,cinlere vs..mii?? ozaman niye dua okuyoruzki?? mantıklı olun biraz yaa.. dört mevsiminde dediği gibi.farklı şeylere takılıpta Allah'a sığındığına kendin inanmıyosan ozaman şeytanın oyuncağı olursunuz zaten.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 | |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende sürekli 786 besmele okurum fakat böyle birşey basıma gelmedı ve hiç duymadım |
| | |
| Reklamlar |