| | #11 |
| Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Kağıttanda okunabilir diye biliyorum. Ama arkadaşlar bu konuda da yardımcı olacaklardır.
__________________ AD.RT.AGH.AN. “Cânan dileyen dağdağa-i câna düşer mi; Cân isteyen endişe-i Cânana düşer mi?” |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ya neden akli başinda yazilar yazilmaz abdulkadir geylani k. S bir dua namazla kalkip sizlere gelecek icabet edecek güldürmeyin beni ya..bilinçsiz düzmece yazilar bunlar arkadaşlarim..asil olan bir şey vardir ki geylani tarikatina girersiniz hakkiyla çalişirsiniz nefisle mücadele edersiniz o devrin meşeyihinin iznini alir tarikatta yol alirsiniz işte o zaman abdulkadir geylani hazeretiyla batin da görüşürsünüz...çocukca yazilarla eğlenmeyin ...işin hakikatine bakin ..kolayciliğa safdirikliğe kaçmayin..isterseniz bu namazi bin kere kilin bin gecede buna devam edin elinize hiç birşey geçmeyecek...hadi beee diyenler denesinler..ben buradayim ) |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 | |
| Alıntı:
ne çok biliyorsunuz !! ayrıca sizden de izin almak gerekiyor mu bu davet için?? uyarmanın da,öğretmenin de bir adabı var, güldürmeyinmiş.. gülün siz ,biz mani olmayalım.. | ||
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ben kimseler benden izin alsin diye bişe demiyorum ...deneyenler denesinler ..istediğim tek şey akli başinda yazilari bulmak ...olurlari bulmak ... Hakikatlerin sirlarina vakif olabilmek .. |
| | |
| | #15 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #16 | |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Peki arkadaşlar, niyet önemli değil mi? Ben dünyalık hacetten bahsetmiyorum. Gavsı çağırmaktaki amacınız Ey Gavs Hazretleri, bu dünyada kimseye güveni kalmadı. Allah'tan başka yar ve yardımcım yok, durum bu hal iken Allan(C.C.) Hazretlerinin huzuruna çıkacak yüzüm yok. Sen Allah tarafından izinlisin. Allah'ın izni ile Mürşidim ol, Hakkıyla namaz kılmayı bana öğret, hakkıyla zikri bana öğret, bir yanlışım olursa beni uyar , dünyada ve ahirette bana yardım et dese ne olur. |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Allahın evliya kulları hatırına Allahtan istenir ola ki onların hatrına dua kabul edilir.Abdulkadir Geylani Hz.leri de bunlardan biridir.ismi verilerek dua edilmesi normaldir. ancak benim burda dikkatimi ceken sey secdede okunan dua.SECDE ANCAK VE ANCAK ALLAHADIR.secdede Allahtan istenir ve secde sadece Allah icin yapılır.burda secdeye varınca okunsun denen dua türkce olarak cevirirsek Ya Abdülkadir Geylani falanca hacetime ses ver icabet et ve yardım et manasında. secde Allahı tesbih etmek icindir... evet Abdulkadir Geylani Hz.lerinini bir cagrı duası oldugunu duymustum ancak bu bana biraz degistirilmis,karıstırılmıs geldi... |
| | |
| | #19 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ben sadece müritleri için geldiğini biliyorum. Kadiri tarikatına mensup olanlara, fakat formdaki arkadaşıma gelmiş tabi doğruysa doğrusunu ancak Allah bilir. Ayrıca geldiğinde ise dünyalık hacetlerinizi sayıp dökmeyiniz. o gelen zaat Hazret, gerçek sırrı Fakr mertebesinde bulmuş bir zaattır. O size ancak ahiret için yardım etmek istemektedir. Bütün bunlar Allah'ın izniyle olmaktadır. |
| | |
| | #20 | |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| Reklamlar |