| | #31 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Dikkat edin arkadaşlar evliya gelecek mantığı ile yola çıkıp cinnilere yem olmayın. Bu boyuttaki işleri hallettik ya sıra buna geldi. Yapmayın Allah için ! Oyuncak etmeyin kendinizi diğer boyut varlıklarına ! Daha fazla açıklama yapmama gerek yok sanırım. Merak eden söylediklerimi araştırsın arama motorlarından; onlarca yazı/makale edinebilirler. İyi sabahlar. |
| | |
| | #32 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bu sitede birde 11 adım duası var amaç aynı ama dualar farklı bunun hangisi gerçek birde bunu yapmak allah katında kötü olma ihtimali varmı yanlış bişey yapmış olurmuyuz bunu yaparsak sakıncası varmı |
| | |
| Reklamlar |
| | #33 | |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
batin ben diger 11 adim duasini sorularlaislamiyette ki hocalara sordum. bana cevap olarak " Bu namazı ve ardındaki sureleri okumak caizdir. Ancak kalkıp on bir adım yürümeye gerek yoktur" diye cevap yazmislar.
__________________ Her seyi sildim Gönlümden; bir Seni silemedim.... | |
| | |
| | #34 | |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Austria / Tirol
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Alıntı:
Bu katiksiz bir SIRKTIR !.. Allah af etsin !..
__________________ Gercek : Yalanlarin türevidir !... | |
| | |
| | #35 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Bi de evliyanın işi gücü yok sizin gönül işleriyle uğraşıp güzin ablalık yapacak e bende tam bu konudan bahsediyordum işte |
| | |
| | #36 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Austria / Tirol
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | 15. Ayetlerimiz onlara açık-seçik parçalar halinde okunduğu zaman, bize ulaşmayı ummayanlar şöyle dediler: "Bundan başka bir Kur'an getir yahut bunu değiştir." De ki: "Onu kendiliğimden değiştirmem benim için söz konusu olamaz. Ben sadece bana vahyolunana uyuyorum. Rabbime isyan edersem, büyük bir günün azabından korkuya düşerim." 16. De ki: "Allah dileseydi, onu size okumazdım, onu size bildirmezdi de. Ondan önce içinizde bir ömür kalmıştım. Hâlâ aklınızı kullanmayacak mısınız?" 17. Yalan düzerek Allah'a iftira eden yahut onun ayetlerini yalanlayan kişiden daha zalim kim var? Şu bir gerçek ki, suçlular iflah etmezler. 18. Allah'ın yanında bir de kendilerine zarar veremeyen, yarar sağlayamayan şeylere kulluk ediyorlar ve şöyle diyorlar: "Bunlar bizim Allah katındaki şefaatçılarımızdır." De onlara: "Allah'a, göklerde ve yerde bilmediği şeyleri mi haber veriyorsunuz?" Şanı yücedir O'nun, ortak koştuklarından arınmıştır O. ( Yunus )
__________________ Gercek : Yalanlarin türevidir !... |
| | |
| Reklamlar |
| | #37 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Yurt dışı
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar ben bunu biliyorum Muhterem sende olayı yanlıs yazmısın nasıl yapılacagını falan yanlıs anlatmısın. Ama bu iş sadece ve sadece tıbben tedavisi mümkün olmayan hastalıklar ıçın yapılır kanser ve saire için ona göre Konu milesxtalop tarafından (05-12-2008 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazmısım |
| | |
| | #38 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bunu deneyecegım ılsallah ısteyım olur ellerıne saglık banada yardımı olur ılsallah |
| | |
| | #39 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende daha bı gelısme yok hala |
| | |
| | #40 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşımız okadar güzel bi paylaşım yapmışki çok teşekkürler bn bazı arkadaşlara katılmıyorum yok gelmezmiş v.b. bi insanın kalbinin temizligi o kadar önemliki adını bir kere ansanız bile yanınıza gelirler abdulkadir geylani efendimizin dedigi gibi İhlâs üzere ol! İhlâs, insanların görmesini hâtıra getirmeyip, yaradanın dâimâ gördüğünü unutmamaktır. Sebeplerde Allahü teâlâya dil uzatma. Her hâlde Allahü teâlâdan gelene râzı ve sükûn üzere ol. Allah adamlarının huzûrunda şu üç sıfat üzere bulun: Alcak gönüllülük, iyi geçinmek ve kötülüklerden arınmış bir kalb. Hakîkî yaşamak, nefsini öldürmenle, nefsinin arzularını, haram ve zararlı isteklerini yerine getirmemenle olur. |
| | |
| Reklamlar |