| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Abdullah Gul Imaj Degistirmece Alintidir : http://B4Ds3ct0R.deviantart.com/art/...istir-84942524 ay gulmekten oldum... kelebek kondur var o da super mutlaka bakin
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: CEHENNEM Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hiç yakıştıramadım cumhurbaşkanımızın şekilden şekile sokulmasını
__________________ Acımasız olma şimdi bu kadar, "KUM GİBİ EZİP GEÇME" |
| | |
| | #3 | |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #4 | |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: CEHENNEM Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
BEN SADECE CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARETTİR DİYORUM ne abdullah gül dedim ne akp nede chp, sen cumhurbaşkanına bu kadar sahip çıkıyorsan eğer düşmanların neler yapar düşünmek bile istemiyorum OZAN... NE DEMİŞLER; SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR... ozan bu şekliyle cumhurbaşakanınla bi dış ülke kafa bulsa ne dersin ???
__________________ Acımasız olma şimdi bu kadar, "KUM GİBİ EZİP GEÇME" | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bu konuların tartışmasına girmem ben benim fikrim buydu sende hayır böyle değil dedin oldu bitti. arkadasım ok..? |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yakisti vallah sasi yapinca ![]() en cok dikkatimi yorum yapan asagidaki üyelerden biri cekti ne bicim nick kendini ne cocugu yapmis öle delimi ne |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cok hos olmus |
| | |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Belçika Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Adami kiskananlar ne halle sokcani bilememisler, biraz saygi be kardesim!!!
__________________ s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£... |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | süper bu tüm stresim gitti ![]() ![]()
__________________ Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN!!! |
| | |
| Reklamlar |