| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | S.a Arkdaşlar Uzun Zamandır Kafamı Karıştıran Bi durum var acaba benimde arkdaşım warmı bunu nasıl öğrenebilirim ve varsa bana zararı olabilirmi tşkler |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bunu forum ahalisine mi soruyorsun
__________________ feel my heart beat |
| | |
| | #3 | |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehri
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | şaka tabiii...birazdan insanlar çıkıp alkış yapcaklar alemsiniz yah ! dalga geçmiş..... |
| | |
| | #6 | |
Bende bir an tereddüt ettim..Acabami diye...Ne bilem binbir türlü insan var....
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." | |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | ya muhabbetci merak ettim...benim arkadas cevremde kimler espri anlayışına sahip biliyor musun ? |
| | |
| | #8 | |
![]() Merak ettim kimler?? ![]()
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | sordum işte...kafama takıldı ![]() acaba hangileri ibrahim tatlıses i seviyor ![]() hahaha |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar doğaüstü güç diye bişiy olamaz boşuna arkadaşlarınızı araştırmayın ![]() ![]() |
| | |
| Reklamlar |