adı bile karamsar....
Acı çehre![]()
bu sitede acı çehre reklamı var.bir tür zayıflama kapsülü. satın aldım kullandım hiç bir işe yaramadı aman sakın almayın. paranızı emeğinizi ve hayallerinizi kaybedersiniz
adı bile karamsar....
Acı çehre![]()
Pür ateşim açtırma benim ağzımı zimhar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var;
Bilmez miyim ettiklerini eyleme inkar,
Zalim beni söyletme derinimde neler var!
internette umut tacirleri furyası almış başını gidiyor. yok zayıflama hapları yok falcılar medyumlar, kelliğin çaresini bulanlar hipnozcular nlp ciler bioenerjiciler eft uzmanları saç çıkartıcılar bilemem ne. hepsi fosssssssss. para tuzağı kardeşler. dikkatli olalım
kesinlikle katılıyorum zayıflamanın tek çaresi aç kalmak yürüyüş o gırtlağı tutmadıktan sonra hiçbirşey işe yaramıyor...tüm ilaçları denemiş ve sonunda aç kalıp yürüyüş yaparak 20 kilo vermiş biri olarak söylüyorum...kelliğin tek çaresi ise yılan yağı ...
rüştünü ispatlamış hiçmi ilaç yok piyasada?deneyenler bilgilerini paylaşsın..
anason çayı (zayıflama çayı diyorlar)
biraz iğrenç bir tadı var onun için şeker katıp yemeklerden sonra içiyorsunuz
bende o zamanlar işe yaramıştı
bağırsaklarda yiyecek ne kadar çok durursa bağırsaklarda o kadar çok besin emilir
buda kilo almaya sebep olur
anason çayıda bağırsakları çalıştırdığı için bağrısakta emilme olmadan
çabuk bir şekilde atılmasını sağlıyor
bu sayede kilo almıyorsunuz
yinede herşeyi bol bol yiyipte kilo zayıflayayım derdine girmeyin
miktarıda fazla kaçırmayın ishal yapar
NİCKİMİ BİLE YAZDIĞIM FORMÜLLERİ ÇALIPTA MEDYUMLUK TASLAMAYIN MİLLETE....
kilo vermenin tek caresi sihhatli beslenmek ve bol spor yapmakdir. ama illa ilacla yapmak istiyorsaiz clenbuterol haplarini tavsiye ederim.veva triod hormonlari kullanmak LT-3 haplari
Bu tür ilaçlar özellikle beyni ve sinir hücrelerini etkileyen "sibutramin" ve bunun gibi daha pek çok benzer etki maddesi içerir. Sonuçta hiçbir işe yaramazlar. Metabolizmanıza göre belki 3-5 kilo verirsiniz ama ilerde acı ve olumsuz etkilerini yaşarsınız. Bir arkadaşımın annesi bu yüzden yüz felci geçirdi ve ancak %40 oranında bi düzelme kaydedebildi bu olaydan sonra ve hala sinirsel problem yaşıyo. Herşeyin doğalı en makbulü. İnsanın istediği herşeye ulaşma yetisi ve gücü kendi içinde mevcut, yaradan öle yaratmış bu gerçek. Hal bu iken insanın kendi dışında bir şeyden ya da merci veya insandan yardım istemesi yarar diğil zarar veriyo haliyle. Düşünmek lazım...
önder kardeş sana katılıyorum, piyasadaki herşey para tuzağı
--------------------
aslında düzenli beslenmek ,herşeyi kararınca yemek ve spor olduktan sonra kilo alınmaz diye düşünüyorum................................... ........hayat bir yarış tersine,bir meydan savaşı,bir kavga,sakın yara alma...
Konu ersu tarafından (14-06-2009 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
arkadaşlar merhaba
ben size soğan suyuyla zayıflamayı tavsiye dediyorum