Go Back   Lahuti.com > İslami İlimler > Havas Bölümü Soru ve Yardım İstekleri

Seçenekler
Alt 03-11-2008, 02:57   #1

Tecrübe Puanı: 0
monnarose henüz daha yolun başında
Acil yardim lütfen..

merhaba istanbuldan yazıyorum adım hande.35 yaşındayım.eşim beni bu sene nisandan beri 3 defa terkederek memleketi olan ankaraya gitti.ilk gidişinde uzun süre nerde olduğunu bana ailesi söylemedi.başka şehirde olduğu yalanını söylediler.eşim arasıra mail yazıp izmirde olduğunu ve dönmiyeceğini söylüyordu.meğerse ankaradaymış.giderken beni çok da mağdur etti.evde para eden ne varsa aldı kredi kartımda dahil..ben dönmesi umuduyla evi kapatamadım.ailem ödedi kiramı ve masraflarımı.sonra bir arkadaşımı ankaraya yolladık ikna etmesi için.ancak başarılı olamadı 2 ay sonra kendi isteğiyle eşim geri döndü.ama o 2 ay zarfında dönmesi için korkunç harcamalar yapıldı evin masraflarının yanısıra.gidilmedik hoca kalmadı.işe de yaramadı.2 ay sonra döndüğünde çok mutlu olduk.hayatım kurtuldu diyebilirim.aynı zamanda kalp hastası oluşum içinde bulunduğum durumu ağırlaştırdı.kendisinin hasta olduğunu ve doktora götürmemizi istediğini söyledi.doktora yani psikiyatr,iste götürdük.1 ay ilaç tedavisi uygulandı.işe de girmedi.1 ay sonra ansızın yine eşyaları ve bana ait şeyleri alıp kaçtı.bu bir şoktu bizim için.çünkü kabus daha yeni bitmişti ve biz elimizden geleni yapıyorduk herşeyin düzelmesi için.2.kaçışında artık hacıya hocaya verecek tek kuruş da kalmamıştı.korkunç acz içindeydik.ama 2 hafta sonra yine döndü kendi isteğiyle.hatta biletinide anneme aldırdı.ama orda olduğu süre zarfında gelmeyeceğini bildiren maillerde yazıyordu.ordan da kaçarak geliyordu.ailesi hiç iyi değil.eşim burda okurken de kaçardı ama ailesi sürekli buraya yollardı okuduğu için.bu sene şubatta okulu bitince başlıyan kaçmalarında aileside buraya dönmemesini istemeye başladı.neyse 2 hafta sonunda buraya kaçarak döndü ve yine ilk dönüşünde olduğu gibi ailesi kıyameti kopardı.sürekli arayıp rahatsız etmeye başladı özellikle ablası.ve biz 7 yıllık eviliyiz ablasının birkere aradığını bilmem.selçuğun ne zaman bişeye ihtiyacı olsa hep annem karşılardı ablası asla ilgilenmezdi.gene gelince doktora gitmek istedi.bu sefer başka doktora gidelim dedi.götürdük.her gelişinde baş tacı edildi.benim kadar seven biri olmasa eve bile alınmazdı yaptıkları yüzünden.2 ay tedavş gördü depresyon tanısıyla.yine işe girmedi.yine her istediği yapıldı.ama 4 hafta evvel yine kaçtı.üstelik beni banyoya kilitleyip kaçtı.yine eşyaları aldı.son kaçışında babasıda araya girmişti halbuki 7 yıldır küstüler.babası da ankaraya dönmesi için hem baskı yapıyor hemde vaadlerde bulunuyordu.suratına bile bakmayan bir adamdı babası.oğlu ölse umursamazdı.bir ilacını bile yazdırmazdı sağlık karnesinede bütün ilaçlarını benim ailem alırdı hastalandığı zaman.ve 2 gün önce elime boşanma kağıdı geldi.şok oldum.hiç beklemiyorduk.ne kadar kaçsada döner diyorduk en azından burda yaşadığı rahatı hiçbiryerde bulamıyacağı için.benim artık hiç gücüm kalmadı.tek umudum sizlerin edeceği yardım.eşimin düşüncelerinin ve duygularının değişmesini ve beni sevmesini istiyorum ayrıntıları anlatmış değilim ama 7 yıl boyunca verdiğim emekleri bilseniz siz ısrar edersiniz bana yardım etmek için.maddi manevi ailece bitmiş haldeyiz.yine evi kapatamıyorum.acı içindeyiz.sefalet içindeyiz.çok çaresizim.ne uyuyabiliyor ne bişehy yiyebiliyorum.kuantum ve telepati gibi şeyleri öğrenip eşime etkide bulunmak için çok uğraştım ama yapamadım.zaten bitmiş bi haldeyim.kurslarıda çok pahalı asla gidemem.lütfen bana yardım edin.

Konu monnarose tarafından (03-11-2008 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: uyarı aldım adres yazdığım için maalesef
monnarose isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 03-11-2008, 08:00   #2

hopbidik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1
hopbidik henüz daha yolun başında

Gerçekten çok sabırlısın arkadaşım.Her şeye rağmen dönmesini istediğine göre çok seviyorsun.Ama bu sefer geldiğinde,içeri alma,yüz verme.Seni her dönüşünde onu bekleyen biri olarak görmesin.
Ailesi de normal gelmedi bana.Evli birini niye çağırıp duruyorlar ki.İşin doğrusu ondan sana hayır yok gibi .Kalbe söz geçmiyor değil mi?Hakkında hayırlısı olsun.
hopbidik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-11-2008, 12:54   #3

YASMINNN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2
YASMINNN henüz daha yolun başında

halen o adamin gelmesini istiyon helal olsun senin hayatin yanlis anlama ama kurban kesmen lazim öyle birinden kurtuldugun icin o ne bicim is anlayamadim kaciyor traje komik hayatina yazik ediyorsun onu beklemekle ruh sagligi bozuk birisiyle olmak cok zordur toparlan bence hayatini düzenle o gelsede yine kacar ömrün boyunca kedi fare oyunu oynama azat et ne istiyorsa onu yapsin ama hayatini mahf etmesine izin verme sahsi fikrim sevgide bir yere kadar
YASMINNN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-11-2008, 13:58   #4

waterlily - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2
waterlily henüz daha yolun başında

Allahuteala Hakkında Hayırlısı Ne İse Onu Nasip Etsin Sana...

Click the image to open in full size.
waterlily isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 03-11-2008, 15:38   #5

ariadnee henüz daha yolun başında

bence yapacağın en iyi şey seni asla bulamayacağı bir yere kaçman bu zamana kadar verdiğin maddi manevi ne varsa unut hayatını kurtar yoksa bu adam tekbir gün bile mutlu olmana fırsat vermeden öldürecek seni ailene güven onlara sığın baksana sırf seni sevdikleri için öylesi dengesiz bir insana katlanmışlar kuantumdan bahsediyorsun o düşüncenin temellerinden biridir hayatını güzelleştirmek istiyorsan önce hayatındaki kötülüklerden kurtulmak eşim dediğin insan hayatında başına gelmiş belkide en kötü şey kurtulman gerekirken birde geri dönsün diye uğraşıyorsun
ariadnee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-11-2008, 15:53   #6

GaZaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GaZaL henüz daha yolun başında

Arkadaşım geri döner dönmesine ama yine bir süre kalır ve ne var ne yok alır gider çünkü bunu alışkanlık yapmış..Çaresiz kalınca sana geliyor sonra kaçıp gidiyor kaç yaşında bu adam çocuk gibi davranıyor.
Bana düşmez bunu söylemek ama bence sil hayatından o adamı çıkar at Anne-Baba ve Evlat dışında vazgeçilmeyecek şey yoktur dünyada bu yaşa kadar adam olmadıysa bu saatten sonra da düzelmesini bekleme..Allah sana sabır versin arkadaşım.

Alt 03-11-2008, 16:08   #7

aygul henüz daha yolun başında

arkadaşım sen eşin için doktorlara gideceğie kendin için gitmelisin bu sende saplantı bağımlılık hali almış eşin seni terk etti yaa bu gerçeği gör gururlu ol insan gururu için yaşamalı boşver kapat evi bundan sonraki hayatında allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın ne diyim ama o eşinden bundan sonra sana hayır gelmez.
aygul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-11-2008, 23:54   #8

Tecrübe Puanı: 0
monnarose henüz daha yolun başında

arkadaşlarım bende sizlerden neden yanıt gelmiyor diye üzülüyordum.sanırım siteye kullanmayıda öğrenemedim daha.bu mali yazdıktan birgün sonra annemlerin oturduğu eve boşanma dilekçesi gelmiş.hiç beklemiyorduk,şok oldum,mahvoldum.hepiniz bana unut ,sil demişiniz.imkansız şöyle düşünün o kadar şeye katlandım.neden.salak olduğum gerizekalı olduğum içinmi,yada bir ailem olmadığı ona muhtaç olduğum içinmi,hayır.ailem 2 sokak ötede oturuyor ama ben bu evi kapatamıyorum.yapamıyorum,yapamamda.ne zaman ölecem bilmiyorum ama ölene kadar bekliyeceğim.eğer beni bir kardeşiniz olarak hissediyorsanız ve yüreğinizde hissediyorsanız acımı bana benim istediğim şekilde yardım edin lütfen.onun bana verdiği en büyük acı beni bırakması.alev gibi yanıyorum.ölüden farksızım.benimle birlikte ailemde yokoluyor.babam şeker ve tansiyon hastası.annem 40 kiloya düştü.bense çok hasta bir görünüm aldım.birde bu boşanma dilekçesi gelince bize babam şeker komasına giriyordu çünkü benim çok üzüldüğümü biliyor.huzur içinde yaşamak ve huzur içinde ölmek istiyorum.henüz çok yaşlıda değilim.bu yaşta bu yanlış yüzünden eşimin bu hatası yüzünden hayatım bitmemeli.bende herkes gibi ailesiyle eşiyle huzur içinde huzurlu bir nefes alarak,gece uyku uyuyarak yemek yiyerek yaşamak istiyorum.en başta üzerimden bu apağır acı yükün kalkmasını istiyorum.lütfen yardım edin yol gösterin.avukat tutmak zorunda kaldık.allahtan annemin öğretmen arkadaşının oğluyduda az para aldı.tabii boşanma ya red istendi.ankarada açılacakmış dava.avukat o mahkemeyi yetkisiz kılmak için talepte bulundu.çünkü davacının son 6 aydır yaşadığı yerde olması gerekiyormuş davanın.zaten uzakta olursa çok zor olur ne şahit bulabilirim gitmesi için neden avukatım gidebilir duruşmaya.hiç tahmin etmiyorduk dava açacağını.hatta selçuğu iyi tanıyan bir arkadaşım asla açmaz sana dava diyordu hep.o seni joker olarak görüyor diyordu.ama açmış işte.dün gece 3 te mesaj geldi bana eşimden.aralıkta askere gideceğini yazmış ve bizim bir köpeğimiz var onu istiyor askere gidene kadar yanına.çok özlemiş.ama kaçarken hiç düşünmemişti köpeğimizi.üstelik eşimi çok seven köpeğim eşimin bu kaçışlarından çok sarsıldı ve pankreası hastalandı geçen gelişinde vet.fakültesine götürmüştük orda yapılan tahlillerde ortaya çıkmıştı doktor asla üzülmeyecek dedi ve eşimde duydu bunu.ilaç kullanırken bırakıp gitti köpeği ve şimdide gelmiş ladyi bana yolla diyor.askere gidecekmiş.24 saat en yakınımda olan 7 yıl aynı havayı soluduğum her an beraber olduğum bu insan sanki ben yoldan geçen bir yabancıymışım gibi davranabiliyor.en önce en yakını yani ben bilmeliydim askere gideceğini.ama nereye gideceğini bile bilmiyorum.heryanım çok karanlık.sadece huzur istiyorum,sadece bu acının bitmesi bu yükten kurtulmak..yolda yürürken hep başım önümde etrafıma baktığımda her yanımda selçuk var her sokakta her ağaç gölgesinde her kaldırım taşında..bakamıyorum etrafa..ama arada bir insan gördüğümde eğer gülüyorsa yüzü yada gözleri o kadar garibime gidiyorki gülmek nasıl bişey,mutluluk nasıl birşey..acıdan ben nefes alamazken insanların ellerinin sevdiğinin ellerinde olması nasıl birşey.utanıyorum yaşamamdan.neden yaşıyorum neden ben?allah rızası için benim ona kavuşmam yolunda yardım edin.
monnarose isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 05-11-2008, 01:13   #9

GaZaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GaZaL henüz daha yolun başında

Arkadaşım anladığım kadarıyla eşin senden genç ve ailesi bu yüzden onaylamıyor doğrumu ? Kızıyorsun ama senin gerçekten doktora gitmen lazım kendini harap ediyorsun dua oku desem o kadar negatif duygular taşıyorsun ki ...Mesaj yaz gel köpeği al yollayamam de gelince konuş adam akıllı derim ben..

Alt 07-11-2008, 04:48   #10

thechoosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3
thechoosen henüz daha yolun başında

sabretmeyi ; beklemeyi; ve inanmayı bırakırsanız hiçbirşeey düzelmez...sadece hayırlısı için dua edin sabırla tek çözüm bu.....ay olur yıl olur ama rabbim hayırlısysa döndür diye dua edin...tek çözüm bu...zira ne büyü ne tılsım işe yaramayacaktır...en işin ehliyim diyen büyücünün büyüsü bile rabbim izin vermezse hiç etki yapmaz sadece günahkar olunur sonunda...çare sizde! tek çare yüreğinizde önce onu onarın
önce bedeninizi sevin ve ona bakın
sonra ruhunuzu sevin ve.iyi şeyler hakettiğini ona ispatlayın
ve sadece dua edinnn
sadece a sığının
başka çaresi yokkkkk
inanın bana yokkkkk
her şer bir sınavdır
ve isyan etmeyin
kurduğunuz cümleler ne kadar olumsuz olursa o kadar olumsuz cümle kurmak için nedenler sunacaktır size hayat...
önce hayatınızdaki diğer sizi seven insanları da bi hatırlamayı deneyin
ve kendinizi sevmeyi hatırlayın
bize emanet verimiş o bedeni sevmenin bir borç olduğunu hatırlayın lütfen
ve şu an size ayırdığım vaktin aslında ne kadar özel olduğunu
yazdığım her kelimenin sizi hiç tanımayan bir insan tarafından size olanca
samimiyetiyle yazıldığını
düşünün
tanımadığınız insanlar için bile değerli olabileceğinizin bir ispatı olsun size
önce haktan onun sevgisini dileyin.....
hayat ona baktığınız gibi bakacaktır size; tıpkı bir insana tokat atıldığında refleksle tepki verdiği gibi
siz gülerseniz hayata
o da size gülecektir
eminin içinizden ben neler yaptım ne dualar etttim
herşey çok kötü
diyorsunuz....
kötünün kötüsü var....
inanın var...
tek sevdiği adamı evlendiği gece toprağa veren kadınlar var....
kocasının başka bir erkeğe aşık olduğunu öğrenen kadınlar var...
sakat çocuğu olan kadınlar....
sıyrılın karanlığınızdan....
kalkın kendinize gelin ve huzur için güzel şeyler için dua edin...
işe önce kendinizi sevmeye başlamaktan başlayın...kendinize öfkelenip acımaktan vazgeçin...
rabbim yar ve yardımcınız olsun....

FORUM KURALLARI:http://www.lahuti.com/forum/lahuti-c...tml#post295869
thechoosen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar

Lahuti.com ©2000 - 2009