| | #1 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Adı Olmayan Şiirim... ![]() Her yazmaya yeltendiğimde yarım bıraktığım Ya da adlandıramadığım şiirlerim gibisin Düşler kurup da geleceğimize , Beynimin düşlemekten yorgun düşüp de Uyuyakalıp devamını getiremediğim, Sonsuz maviliklere dalışımsın Özlemin zaten benim yok oluşum Senin var oluşun demek Her geçen saniyede beni eriten bende azalmayışların Yok yok bir tanem ölüm bu ölmek bu başka bir şey değil Önce ellerimi açıp yüreğimden kopan gözyaşlarıma bulanan dualarım, Sonra da sensizlikle içimde oluşan şiirlerimin Gece yarılarında ıssız sokakkalara Damla damla dökülüşlerisin artık... Hayal
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbuL
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | yaw kıs sana ne demeliyim bilmiom diyelicek sözde bulamıom sanki ben bunu başka bir yerde sana demiştim ama neyse
__________________ іηηα lіllαні νэ іηηα іlэууні яαcіuη (Âlі Îмяαη 185) "нэя иэfs Ōlūмū таδаcактιя" "Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn"(Ankebut 57) "Her Nefs Ölümü Tadıcıdır.Sonra Bize Döndürüleceksiniz" “αηℓα∂ıм ιşι; ѕαηαт αℓℓαн’ı αяαмαкмış, мαяιƒєт вυ, gєяιѕι уαℓηız çєℓιк çσмαкмış” |
| | |
| Reklamlar |