| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: hollanda Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Adresim Hüzün bugün günlerden hüzün yer hüzün ülkesi intiharda bileniyor duygular hüzünlü bir karanlığa dolaşıyorum gelişigüzel ayağımın altında dallar eziliyor hüzün kırılıyor yalnızca hüzün alıp hüzün satıyorum kazancım hüzün kaybım da gül uzatıyor küçük bir kız : “al bunlar en güzelleri adları hüzün çiçeği hüzün kokarlar aynen hüzünlü gönlün gibi...” ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme bıraksam kendimi kaçsam oradan yok olası hüzün koşuyor ardımdan! ben: hüzün ikametgah: hüzün sokağı adresim bu işte! beni ararsan eğer hüzn'ü sorman yeter bir köpek uluyor sokakta hüzünlü bir ölümdür buralar! -------------------- Mazi ve Hüzün Maziden beslenen aşk İçinde akrebi gizleyen güldür Meyhaneye benzer… İlk kadeh senindir şifa sunar Sonra dizgin mazinindir… Gerisi hüzün… Hüzün istemeye gör… Dağı taşı hüzne döndürebilir… İnsanlar hüzünden doğar Irmaklar hüzünden hüzüne akar Kuşlar hüzün, meyveler hüzün Kar beyaz hüzün Çiğdem, kardelen Bahar-yaz başka hüzün Hüzün istemeye gör Kainat hüzünden yaratılır! O gezmeler hüzünmüş O gülücükler hüzün O kır çiçeklerinden sökülüp gelen koku O dudak arasından buğulanan manalar Dilsiz çocuk, cimri adam, susuz toprak Hüzün dileyince nasılda değişir Nasıl gönülden, nasıl da hamarat olur mazi Aşkların hazan ayı Sevgilerin kırk haramisi Evliliklerin akrep kıskacıdır mazi Gerçeklerin de kezzabı Çukurova’da en iyi pamuk yetişir Ege’de üzüm, Kara denizde çay Mazide hüzün… Konu thechoosen tarafından (31-10-2008 Saat 04:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Hüzün senden uzak olsun. Yüreğine sağlık. |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: hollanda Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sagol huzun cumlemizden uzak olsun |
| | |
| Reklamlar |