| | #1 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Afrikada Bir Aslan Uyanır Afrikada Bir Aslan Uyanır Afrika´da her sabah bir ceylan uyanır. En hızlı koşan aslandan daha hızlı koşması gerektiğini, Yoksa öleceğini bilir. Afrika´da her sabah bir aslan uyanır. En yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini, Yoksa aç kalacağını bilir. Aslan ya da ceylan olmanızın bir önemi yok. Yeter ki, güneş doğduğunda, koşuyor olmanız gerektiğini bilin. ” Bu şiirin Türk usulü versiyonu; “Türkiye´de her sabah diplomalı bir işsiz uyanır. En aç diplomalı işsizden daha hızlı iş araması gerektiğini, Yoksa işsiz kalacağını bilir. Türkiye´de her sabah bir işveren uyanır. En ucuz diplomalı işsizi bulması gerektiğini, Yoksa ekonomik krizde batacağını bilir. Diplomalı işsiz yada işveren olmanız önemli değil. Yeter ki ikinizin de geleceğinin garanti olmadığını bilin. Kaynak: Türk Yaşam Yazar: Bilinmiyor ama herhalde çok sık iş arayan birisidir
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: kendi dünyasında
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | doğru söze ne denir
__________________ Kim o, deme boşuna... Benim, ben. Öyle bir ben ki gelen kapına; Baştan başa sen. ÖZDEMİR ASAF |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | guzel yazilmis ve anlamli,,, ceylan yada aslan isci yada is veren, hangisi bize uyuyor dusunuyorumda, kendimi nerye koycagimi bulmadim ama bildigim birsey var herkesin sabah gunesine uyanip yasmak icin, degil birilerini yasatmak icin ugrassaydi simdi herkes yasardi anlamsiz oldu sanki
__________________ HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!’ MERAK EDIYORUM HAYAT BENDEN ALDIKLARINI NERENE SOKUCAKSIN ACABAH? |
| | |
| Reklamlar |