Dokununca ne olacak..?sonuc ???
bu tamamiyle iksirdir. iksir konularına meraklı olanlar merak ettiği konuyu forumda açın sorun bilgim varsa o konu hakkında yazarım diğer arkadaşlarda yazar geniş kaynak olur
malzemeler
-kara söğüt kabuğu
-elma sirkesi
-kekik
-çuha çiçeği
-sarı yonca veya yonca özütü
hazırlanışı:
kara söğüt kabuğu,çuha çiçeği,kekik,yonca özütücam bir kavonoza konur ve 3gün güneş gören bir yerde bekletilir.sonra süzülür ve damlalıklı şişeye konulur ve 1 çorba kaşıgı elma sirkesi eklenir elma sirkesinin konma amacı koruyucudur
uygulanışı:
en çabuk iletişim kuran ağaç kara çam ve elma ağacıdır ve ikiside dostanedir onların yanına dibine iyice sokulun ve bu iksirden dilinizin altına 3 damla koyun ve biraz bekleyin sonra ağaca hafifçe dokunun
]
farklı olmak lanet değil aksine mükemmel bir şeydir korkunuzu yenmeden hiç bir şey olmaz unutmayın korku korkaktır.psişikler artık devir bizim
peki bunu siz denedinizmi? gercekten agaclarla ilestisime giriliyormu?
___Mevlam neyler , neylerse güzel eyler__
agac ne dıyecek sıze yardımmı edecek ??ne konuda..olsa olsa bak ben tüm gün boyu burda kıyamda beklıyorum yalnızca benı yaratan ıcın pekı sen ne yapıyorsun bosuna vaktını benle gecirme sende şükrünü yap der..
![]()
muhabbeti güzelmi peki bu arkadaşların hani can sıkıntısı olmasın sonra Allahın ormanında![]()
bu karışımın belli bir ölçüsü yokmu çok üstünden alma bir tarif olmuş ve zehirlenme oranımız % de kaçiksirlerle ilgileniyorum en kötü ihtimal halisnojen özellikler ortaya çıkaracaktır ve aşırı dozu tehlikelidir kara balta denenmesini önermem iksirin ölçülerini yazarsanız sevinirim
deneyen varsa ne oldu merak ettim