Konuyu açmadan önce forumu araştırmanızı rica ediyorum ve konuyu gerekli bölüme taşıyorum
arkadaslar suanda ınanın yazarken bıle zorlanıyorum canımdan cok sevdıgım sevgılımle ayrıldık o benım canımdı cok sacma nedenlerle ayrıldık aslında benı cok sevdgını soyluyor ama psıkolojısı cok bozuk ve mutlu olamıyoruz devam ettıremıyoruz dıyerek bıtırdı ılıskımızı ben onun benı sevdıgıne gercekten cok ınanıyorum ve bnde onu cok sevıyorum ve yakın zamanda farklı bı sehre gıdıcem bana yardım edın gerı bana donmesı herseyı duzeltebılmemız ıcın ne yapabılırım en fazla 10 gun vaktım var sora 3 ay sonra donucem o zamana hersey degısmıs olabılır onu kaybetmek ıstemıyprum nolur bana etkılı kesın ve cabuk olabılcek bısıler soleyın nolur yardım edın lutfennnn...![]()
Konu Mira tarafından (29-07-2009 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.
Konuyu açmadan önce forumu araştırmanızı rica ediyorum ve konuyu gerekli bölüme taşıyorum
gunlerdır okuyorum forumları herkes bısey soylemıs gercekten deneyıp emın olan bırılerını bulmak ıstıyorum yoksa forumların hemen hepsını okudum ama hemen hepsının altında olumsuz yorumlar var![]()
canınızın çok yandığına eminim içiniz acıyorduk hiçbir yola girmeden 4444 duasını 7 günde bitirmenizi tavsiye ederim dua bitmeden neticesini muhakkak alırsınız içinizi ferah tutmaya çalışın vesvese ile dua etmemeye çalışın en önemlisi inanarak yapın her kafadan ses çıkacaktır her duayı yapmaya kalkarsanız bu seferde umutsuzluğa düşersiniz bunu unutmayın en hayırlısını ALLAh verir İnşallah ALLAH nasibinizi verir
canim üzülme yaaa
insallah en kisa zamanda sevgilin sana döner ..
bu sitede her derde deva dualar var ..
belki 2-3 kisi olumsuz yazmis diye .. sen o dualari etmiycek misin ..
namazini kil - bildigin bütün dualari oku - ümidini kaybetme canim .. Dilek Dualari ve Havas Bölümündeki Dualara birdaha göz at ..
ALLAH yar ve yardimcin olsun ..
vazgectim gözLerinden ...
4444 salavati tefriciye hakkında hiç olumsuz yorum duymadım ben çok etkili bir terkip onu deneyebilirsin.
http://www.lahuti.com/forum/4444-muc...tim-35718.html
o duayı bnde bılıorum ama 7 gunde onu bıtırmem neredeyse ımkansız annem yanıma geldı ogrencı evındeyım ben ve bnle aynı oda da kalıo ayrı bı odam bıle yok ve sınawlarım var oturup okursam kesınlıkle anlar o yuzden baska bı care aradım buarada cok tesekkur ederım arkadaslar moralınız bıle ıyı gelıo![]()
öyleyse şunu deneyebilirisiniz çok etkilidir. ALLAh rızası için 4 rekat namaz kılıp her rekatında haşr suresinin son 3 ayetini okuyun çok etkilidir mühim işler için yapılır devamlı yapılmaz
her an heryerde dua edebilirsiniz.otururken,yürürken,sağ tarafınıza yatıp.namaz kılmakta çok önemli.KURAN her derde devadır.KURAN okuyup esmaül hüsnadan tecellisine en çok ihtiyacınız olan güzel isimleri zikredebilirsiniz.
tamam ne gerekıyorsa yapıcam denıycem yeterkı hersey bıan once yoluna gısın onu bura bırakıp gıtmek cok koyuyor![]()