cevaplayabilmemiz için ne söylediğini anlamış olman gerekirdi hiç bir fikrim yok canım.
yaşlı adamı herkez görmüş sanırım yanlış yere açmışsın konuyu
Arkadaslar coktandir kafama takilan birsey var sizlerle paylasmak istedim . Gecen sene yazin teyzemin kiziyla Türkiyede hastaneye gittik kendisi icin , tedavi olucakti ve bir kac bilgi almaya gitmistik . Biz sira beklerken bir uzun boylu yasli amca ( beyazlar icinde ) yesil gözlü bana dogru geldi , yüzüme yaklasti ve ... yaparsan isin rast gider dedi ama iki defa sordum ... yine ilk ne dedigini anlamadim ...isin rast gider dedi , sol kulagimdan iyi duymadigim icin yasli amcanin ne demek istedigini anlamamistim , ama saskinca baka kaldim o kadar insan icinde bana geldi bisiler dedi ve gitti , ama herkez gördü amcayi teyzemin kizina sordum cünki gördünmü kiz yanima gelen amcayi diye , cünki yigenimin arkasi dönük sekreterle konuyusoyrdu , ne demek iste di sizce arkadaslar ?
umarim dogru yere konu acmisimdir
cevaplayabilmemiz için ne söylediğini anlamış olman gerekirdi hiç bir fikrim yok canım.
yaşlı adamı herkez görmüş sanırım yanlış yere açmışsın konuyu
"Mezar taşlarını Hasan koyun mu sandın, Adam öldürmeyi bre Hasan oyun mu sandın..."
Herkes yeDiğinden iKRam eDer İsmail....
him sagol cnm ya bende anlaya bilseydim ne demek istedigini ...
nerye acmam gerkiyordukusura bakmayin Modlar
havas bölümü yardım ve istekler sanırım
bu olayın olduğu zamanlarda bi dua belkide hayırlı bi iş yapacaktın heralde adam bunu kastetmiştir
"Mezar taşlarını Hasan koyun mu sandın, Adam öldürmeyi bre Hasan oyun mu sandın..."
Herkes yeDiğinden iKRam eDer İsmail....
nazar sen ordaydın sen bilmessen biz nerden bilcez arkadaşım ama iç esini dinle kesin cevap gelcek.bizede yaz merak ettim![]()
canım "ilahi" bir şekilde sana bi uyarıda bulunmak için yada bi tavsiyede bulunmak için gelmiş olsaydı emin ol sağır olsan bile ne dediğini rahatlıkla duyardın, çünkü manevi görevliler işlerini yarım yamalak yapmaz
adamı herkez görmüş bence bunda bir şey yok
buna benzer olay benim başıma gelmişti bir iki ay önce daha hala nedenini anlamıyom
cuma günü cami cadırvanında abdest alcam çeşme başına oturdum baktım terlik yok kalktım terlik almaya yerime başka bir adam oturmuş bende yanına oturdum birden gözüm çarptı adam çok güzel çok hızlı abstest alıyor adamın yüzüne baktım cocukluk arkadaşımın ölmüş babası çok saşırdım korktum sonra bende hızlı hızlı abtest aldım peşine takıldım yanında namaz kılmayı düşünüyodum ama ayakkabı çıkarmadan camide kayboldu şoktayım hala