iyide sorunun ne ki bilmeden nasıl yardımcı olabiliryazmamışsın
sournumu cozebılecek ınsan arıyorumm varsa bılgınız yardım edın lutfen
iyide sorunun ne ki bilmeden nasıl yardımcı olabiliryazmamışsın
Hayat sana ard arda dikenlerini yolluyorsa üzülme aksine sevin...Arkasından gülüde gönderecektir...
Hz Mevlana
Sorununu da yazarsan akadaşım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..
sorunum esım aramız cok kotu bosanma esıgıne geldık cok
cnm daha çok gençsin belliki erken evlenmişsin senin için çok üzüldüm Allah yardımcın olsun sevgi için dualar var onları oku derim ben tabiki kısmette ayrılık varsa dualarda etki etmez Allah tan herşeyin hayırlısını dile
"Mezar taşlarını Hasan koyun mu sandın, Adam öldürmeyi bre Hasan oyun mu sandın..."
Herkes yeDiğinden iKRam eDer İsmail....
20li yaşların başındasın henüz.eğer çocuğun yoksa,maddi durumun yeterliyse ve eşini sevmemeye başladıysan boşan derim 30sene anlaşamamak ve ayrılmak daha kötü olur sonra ilerde ömrüne yazık..insan bazen sevgilisiyle bile tartışınca birdaha görmek istemiyor evli olanlara çok üzülüyorum.ama illede düzelsin istiyosan yapıcı ol,ve tavsiyem ya camii çek aklına estikçe..
ben bosanmak ıstemıyorum arkadaslar esımısevıyorum bır care arıyorum
sorununuzun tam ne olduğunu anlatmamışınız ama bu tür konularla ilgili forumda oldukça fazla dua var eminim faydasını görürsünüz.
bana yardım edin ne yapcagımı bilemiyom annem artık sevmiyor sözlencegim kişiyi ne yapabilirm lütfen yardım edin
sevcan benım aılemde esımı sevmıyordu ama evlendıkten sonra sevmeye basladı eger gercekten sevıyorsan yola devam et zamanla emınım sevecaklerdır