8 defa ayetel kürsiyi oku ama hergün her gece oku
Merhaba arkadaslar,
Sitede yardim isteyen cok kisi var, zaten konu basliklarindanda belli oluyor. Bende sizlerden yardim isteyecegim. Ama kendim icin degil.
Kardesime buyu yapildigini zannediyoruz. Buyu olduguna eminiz diyebilirim, cunku kardesimin hareketleri onu gosteriyor. Bizlerden sogudu, ayni evdeyken konusmuyor bizimle, evde duramiyor, deli gibi geziyor evin icinde. Bir yerde sabit oturamiyor. Annemlere yapmadigi saygisizlik kalmadi. Bunun gibi bir cok ornek daha var.
Bol bol dua ediyoruz, ki dua ettigimizde rahatsiz oluyoruz. Benim ayet il kursuyu bile unuttugum oluyor.
Bir kac tane hocaya gitti bizimkiler. Kimi dediginiz gibi bos cikti, ama kimiside Allah rizasi icin elinden geleni yapti. Ama maalesef sonuc alamadik.
Sizden ricam, bize Allah rizasi icin yardimci olabilecek kisi var mi bu sitede, veya tanidiklariniz arasinda? Biz sadece kardesimin ozgur iradesine kavusmasini istiyoruz, uzerinde ki buyunun etkisinin kaybolmasini istiyoruz.
Bize yardim edermisiniz?
Simdiden tesekkurler,
Bibi
8 defa ayetel kürsiyi oku ama hergün her gece oku
Selam Pinar,
Onerin icin tesekkur ederim. Bu duayi 8'den fazla da okuyoruz
Sagolsun arkadaslarin sitede onerdikleri dualarida okuyoruz hep birlikte, insallah faydasi olur.
büyü yapılmışsa belli başlı unsurlar vardır
1. işlerinin devamlı bozuk gitmesi
2. toplum içerisinde yüzünün kızarması,ellerinin terlemesi
3. ailesine ve çevresine birden bire ters davranması
4. uykusuzluk ve kötü rüyalar
bu belirtiler var mı? önce bunu tespit etmek gerekir
çözüm içinde
bir tasın içerisine 7 ayetel kürsü 7 ihlas 7 fatiha 7 nas 7 felak surelerini okuyun her akşam namazından sonra günde bir kez için daha sonra 7 gün sonunda kalan suyla gusul abdesti alın inşallah üzerinde büyü varsa çözülmüş olur
KORUNMA DUÂSI:
RABBİ İNNİ MESSENİYEŞŞEYTANU BİNUSBİN VE AZAB; RABBİ EUZU BİKE MİN HEMEZATİŞŞEYATİYNİ VE EUZU BİKE RABBİ EN YAHDURUN. VE HİFZAN MİN KÜLLİ ŞEYTANİN MARİD. (Sad: 41 / Mü’minuna: 97-98 Saffat: 7)
Bu duâ kişinin beyninde cinleri son derece sıkan ve hatta yakan dalgalar yayınlanmasına vesile olur… Böylece de o kişiye musallat olan CİNLER o kişiden uzaklaşmak zorunda kalırlar…
İçlerinde sebepsiz sıkıntı duyanlar; “BÜYÜ” yapıldığından şüphelenenler, cinni yoldan başkalarının kendisini etkilediğini düşünenler bu duâya olayın şiddetine göre sabahları ve geceleri 41 ile 150’şer defa arasında bir sayıyla okumaya devam ederlerse büyük fayda görürler… Çünkü bilebildiğimiz kadarıyla CİNLERE KARŞI TEK SİLAH bu duânın yaymış olduğu beyin dalgalarıdır…
Şayet CİNLİ olduğundan şüphelendiğiniz bir kişi yanında veya birkaç arkadaşınızla bu duâyı içinizdn bir süre okursanız, sonuçlarını görürsünüz…
Bu konuda sıkıntıda olan kişinin yanında birkaç kişi toplanıp da her biri 300’er defa bu duâyı okursa ve arka arkaya üç gün devam edilirse büyük fayda elde edilir… Ayrıca bu dua etme sırasında ortada bulunacak bir suyun beyin dalgalarından içilmesi de yararlı olur.
A.H
* * *
Cryptomnesia kardesim,
Mesajin icin cok tesekkur ederim. Mutlaka uygulanacaktir.
Saygilarimla
ayetel kürsi felak nas ve duha içeceği surelerinin bol bol okuyup içirin inşallah şifa olur.buşekilde büyü yapanların ahiretteki hallerini çok merak ediyorum doğrusu.
Bende. Insanlar ote dunyada ki hallerini dusunup hic korkmazlar mi diye cok dusundum. Biz bu halimizle korkarken, Allah tarafindan affedilmeyecek bir hatayi yapmaya nasil cesaret edebiliyorlar? Ne mantikla?
Dua müminin silahıdır.. Nas, Felak, Ayetel Kürsi.. bunlara devam edin.. kardeşinize durumu anlatın anlamasını sağlayın ve o da bol bol okusun ve her defasında eger beni rahatsız eden varlıklar benden uzaklasmaz, beni rahat bırakmazlarsa okumayı bırakmıcam diye içinden söylesin kararlı olarak ama!! kararlılık çok önemli.. Kardeşinizin durumu çok kötü ise çevrenizde tanıdıgınız bildiginiz salih insanların ona dua etmelerini sağlayın müthiş etkisini göreceksiniz!.. Bulabilirseniz bir Allah Dostu veli zata durumu anlatıp manevi olarak desteğini isteyin...Rabbim acil şifa nasib etsin...
Külli Nefsin Zaiketül Mevt (Her Nefs Ölümü Tadacaktır..)
Çok ilginç bir nickname seçmişsim. Forumda dolaşırken bak ne buldum! Bu mesajdan yaptığım alıntıyı okuduktan sonra cevaplar mısın lütfen bu adı seçme nedenini? Hem üç harfliler için yardım istiyorsun hem de onlardan birinin adını taşıyorsun !!!
---------------------------------------------------------------------
29-07-2008, 03:18
Muhabbetci
-YASAKLI-
dördüncü gün
ÂRİFLER TOPLANTISI
görecelilik
……………….. “Tanrı âlemleri nasıl yarattı?”
Bibi cevapladı:
Tanrı âlemleri yaratmayı planladı ve planını da en büyük yardımcısı Beyaz Cin (ifrit) Hazretleri’ne verdi. Tantan isimli âlimin görüşüne göre; on beş bin sene evvel Beyaz Cin, altın semâda mor şeytanlarla birlikte oturmakta idi. . .
Sözün burasında dinleyiciler arasından aykırı bir ses itiraz etti:
“Üç bin yıldan beri bu yanlış görüşte ısrar ediyorsunuz. Beyaz Cin’in yanındaki şeytanlar mor değil açık mavi idi. Öğrenci benim görüşümü kasıtlı olarak çarpıtarak anlatıyor. Tantan benim.”
Fakülte başkanı ağırlığını koyarak;
“Efendi! Şimdi talebenin sınav sırasıdır. İtiraz vakti değildir. Başka bir zaman Sarı Şeytan Hazretlerinin huzurunda âlimlerimizle sen de imtihan olunabilirsin ve dalalette olduğunu anlarsın” dedi.
Soğan gözlü cin Bibi devam etti:
“Mor şeytanlar Beyaz Cin’e son derece itaatli iseler de pek aptal şeyler olduklarından Beyaz Cin biraz daha zekî ve biraz daha akıllı mahluklar yaratmaya niyet etti. Aslında bu plan tanrının projesinde yoktu. Bunun için gökyüzünün süprüntüleri ile sekiz köşeli bir meydan yaptı. Boşluğa tükürdü bir deniz oldu. Meydanı denizin üstüne koydu. İşte bu bizim âlemimizdir. Lâkin deniz suyu dondu, âlem buzlarla doldu. Sonra bir kazan yapıp âlemi onun üstüne astı. Bu kazanı tükürüğüyle doldurup nefesiyle kazanı kaynattı. Âlem ısındı. Ondan sonra mor şeytanlardan bir ikisini yontarak küçülttü. Sonra delip içini şişirdi. Bunları meydana salıverdi. İşte bunlar bizim atalarımızdır ve bizim akıl ve zekâmız bundan dolayı fazladır.”
İtirazcı âlim Tantan’ın sesi yine işitildi:
“Kazan, kazan! Bir kazan patırtısıdır gidiyor. Ey cinler siz hiç aklınızı çalıştırıp da tefekkür ettiniz mi? Kazanın kaç kulpu vardır? Kaç kulpundan nereye asılıdır? Ne ile asılıdır? Bunu bileniniz ve bu sırra ereniniz yoktur. Hey câhiller! . .”
Nihayet iki taraf şamataya başladı. Hepsi dört ayaklı olup zıplamaya koyuldular. Neredeyse bina çökecekti. Duruma devlet başkanı el koydu, bağırarak susturdu.
“Susun ey cinler. Sarı Şeytan Hazretleri zuhur eyleyip aramıza inmişken bu yaptığınız terbiyesizliktir. Haftaya sarı Şeytan Hazretlerinin huzurunda tartışalım ve o bize doğruyu ilân etsin”
ALLAH (c.c.) yar ve yardımcımız olsun