bunlar daha öncede tartışıldı arkadaşım.forumu şöyle bir kurcala bulursun.
arkadaşlar ben cinlere inanmıyorum varsa bana gösterin benim sizlere bir lafım yok size hakaret bazında da konuşmuyorum ama cinler var ben görüyorum diyerekde insanları kandırmayın yok öyle bir şey var diyen hodri meydan ben buradayım göstersin kendini
bunlar daha öncede tartışıldı arkadaşım.forumu şöyle bir kurcala bulursun.
heee onu biz aylardır diyoruz biri bize göstersin diye hatta muhabbetçi ortaya para da koydu bize bile gösteren olmadı senin hiç şansın yokGözümüzde perde varmış onlar herkese değil özel kişilere görünürmüş, biz görmekten vazgeçtik bari bi ekşınını görelim dedik o da yok.
bu arada cini olan arkadaş varsa kredi kartımı bi haftadır evin içinde arıyorum deşmediğim yerde kalmadı. evde biliyorum ama nerdeee bi el atsanız. başım döndü))
Adam cinlerin görünüp görünmediğine değil cinlerin varlığına inanmıyorgörünüp görünmemesi konusunda bişey diyemem çünkü imam şafiiye göre cinler görünmez gördüm diyenin şahitliği kabul edilmez, imam hanefiye göre görülür konuşulur ama sözlerine itaat edilmez hatta onlara imamlık yapılır, ama evlenilemez, imam malik ve imam hanbeliye göre söylediklerine ancak sahih kaynaklara bakılarak inanılabilir cin insana imam olabilir evlenilebilir. Ama cinlere inanmamak kurana inanmamaktır
kuranan bir ayeti inkar edenler meselesini araştırırsanız demek istediğim ortaya çıkacaktır
rüzgarıda göremiyoruz.ama varlığını biliyoruz değil mi.
aman bosverin arkadaslar yaa kendi yazip kendi okusun. Kurani kerimde yazanlari inkar ediyor. biz de böyle insanlarla burda cvp yazip zamanimizi harciyoruz.
nedir bu cinlerin insanlardan çektikleri yaw bi rahat bırakın görceksinzide ne olcak.. şu cinleri görmek için uğraşıldığı kadar hiç görmedimki arkadaşlar peygamber efendimizi nasıl görebilirz (rüyada) yada sahabeleri diyen isteyen hiç görmedim