walla onu bende merak ediom kimisi gün falan verio ama bilmiommm
arkadaslar buyu nedır buyu nasıl oluyorda yapılan kıyıye ulasp etkısını gsterıo
bılımsel bı acklaması warmı yany bn burdan bırıne buyu yapsam o buyu nasıl tutuo buyude kullanılan mum bez bebek tahta canak bnlarn ozellklerı ne bn buyu lere ınanmamda yany bılımsel ackmaması yokkı
ck cahılce we sacma gelıo bana
Konu Mira tarafından (19-01-2010 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.
walla onu bende merak ediom kimisi gün falan verio ama bilmiommm
arkadaşlar sevgi muhabbet duaları kısmında ''büyü falan yok'' adı altında bir başlık var onu okursanız büyünün olup olmadığı konusunda bilgilenebilirsiniz...
ben sizi anladım ama büyünün olduğunu ve çeşitli sonuç doğurduğunu biliorum ben ama arkadaşın sölediği farklı bi olaydı var yada yok deil aradaki süreçte nasıl oluo nasıl sonuç doğuruo büyü
Ya Arkadasm Tmm Da Simdi Buyu Demek Sozde Baskasinin Iradesini Baskasi Kontrol Etmesi Demektir Boyle Birseye Allah Razi Olmaz Mudahale Eder Ustelik Buyu Yapilan Kisi Kendi Iradesi Disinda Bi Gunah Islerse Allah Bunu Nasil Yargilarki Hem Kurandada Buyu Yok Dio
buda yapanın ve yaptıranın sorunu onun cezasınıda öbür dünyada kendisi verir
islami büyülerin temelinde cinlerin kullanıldığı biliniyor,bir çok büyüde kişi aracı kılınan bir cin ile tesir altına alınıyor ve bu görevi yapması için belirlenen cin eğer görevi yapmazsa yanıyor diye biliyorum ama her kafasına esen büyü yapamıyor sadece yaptığını sanıyor çünkü cinleri kendi emrin altına almak herkesin yapabileceği kolay bir iş değildir.Diğer büyü çeşitlerinde ise genelde enerjisi yüksek kişiler kendi enerjilerini ve imajine etme güçlerini kullanıyorlar diye biliyorum benim konu hakkındaki bilgim bu kadar daha fazlasını bilen arkadaşlar muhakkak vardır geri kalanı onlar anlatsın![]()
Oyle Diosnda Ozaman Allahinda Buyu Yapilan Kisinin Iradesi Disinda Yaptigi Gunahlardan Sorumlu Tutmamasi Gerekir
Peki Arkadaslar Kuranda Cinler Ve Insanlar Ayri Dunyalarin Insanidir Ama Ayni Gezegende Yasarlar Ne Onlar Insanlara Nede Insanlar Onlara Mudahale Eder Die Yazio Ustelik Buyude Cnler Kullanilio Dionda Kuranda Buyu Yok Dio Bizat Okumadim Ama Herkes Oyle Dio Okuyan Herkes