ismim deniz benm ıcın de eder mısın gönlumdekının gerceklesmesı ıcın=)=)ben suan edemıyrum cunku
bu akşam çok inandığım şükrü34 kardeşimizin bizlere tavsiye ettiği ve benimde yaptığım çok güzel bir sonuç aldığım elem-neşrah suresini 152 defa sitedeki bütün arkadaşlarımın dilekleri nin olması için bu akşam başlayıp 3 gece yapıcam
niyetim arkadaşlarımın dileklerinin kabul olması için diye niyetlenicem allahım hepimizin dualarını kabul etsin ben bu sureyi okuken çok büyük bir mutluluk duyuyorum.
ismim deniz benm ıcın de eder mısın gönlumdekının gerceklesmesı ıcın=)=)ben suan edemıyrum cunku
taklitlerimizden sakınmayın..onları da tanıyın ki farkımızı farkedin
Allah razı olsun yüreğine diline sağlık..ismim seda benide anarsan çok mtlu olurum..Rabbim cümle dualarını kabul etsin..
adım pınar banada sadece ALLAh rızası için hz muhammed s.a.v. ruhuna ölmüşerimin ruhuna dua edersen çok mutlu olurum
Konu Mira tarafından (07-07-2009 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.
Bin Sene De Okusam Ne Biliyorsun Diye Sorsalar Bana ...
Haddimi Bilirim Derim..
adım mine ersine bir an önce kavuşmam için onunda tüm kadınlarla özelliklede müdürü ve eski sözlüsüyle alakasını kesmesi tamamen bana yönelmesi için dua edebilir misn?tşk.yüreğine sağlık
Adım Serpil;
bu dunya ve ahiret hayatım icin hakkımdaki en iyi ve en hayırlı evliliği ümit ile yapmam
yuvamızda saglık,huzur,bereket ve mutlulugun daim olması icin dua edermisiniz?
Allah ne muradınız varsa en iyilerini en hayırlılarını size de nasip etsin
Allah razı olsun
Adim fusun, gonul muradim icin edersen sevinirim.Allah razi olsun...
benim için de okur musu n arkadşm esra adını geçirirsin sewinirim.