bunu deneyen oldumu hic????
bir hafta sonra ne oluyor pekii...gerimi gelecek askim bana
uygulayan oldumu hic
yaa arkadaşlar bu tarifler veriliyor sonra yapsak mı falan dediğimizde yapma onu boşver bence ne kadar zaman olmuş gibi tepkiler geliyor o zaman bu uygulamaları veren arkadaslar desin ki 3aydır ayrı olanlar ya da 6aydır ayrı olanlar uygulayabilir....
"İki dudağının arasında saklı ömrün.......!....HAYY'dan geldin , HU'ya gideceksin...... Uyan.../...yan.../...an.../.....! "
ben istedim için diil yüreği istediği için sevmeli...
arkadaşlar ben bu uygulamayı mayıs ayında yapmıştım ama ben 7 karabiber ve 7 günlüğün üzerine 41 defa okudum ama.yani herbirine ayrı ayrı 41 defa okumamıştım.bide beni arayıncaya kadar yapmıştım 11. günün sonunda aradı konuştuk çokta güzel konuşuyodu ama sonra yine bi ara görüşmedik.acaba şimdi herbirine 41 defamı okusam napsamkii?bunu herbirine 41 defa okuyup uygulayan bi arkadaş varmı acaba?
ark.lar bunu biliorum ama ters tepebilir söleyimde yapmayın derim ama bi kaç ayrıntı var bu tarz muhabbet büyüleri ayın 1yle 15 arası yapılır ayrıca o alınan karabiber tartılmamış tartıya degmemiş olacak
vallahi arkadaşlar böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum.bu basbayağı büyü yahu.ne günlere kaldık.ne dilerseniz Allahtan tek gidilecek kapı tek el açılacak yer.belki bu uygulamayla olur ama önemli olan Rabbimden herşeyin hayırlısını dilemek..
sevgılı bulmak ıcın bıldıgınız bı dua varsa ozelden atın arkadaslar cok kısıtlı bakabılıyorum ınternete o zamanda bulamıyorum burdan. varsa lutfen gonderın...