peki o sure hangisi? İstenilen mi? Sanırım bu iş için Meryem suresi uygun olur.
Bu aşık etme büyüsünde Hoşlanılan kişinin bahçesinden veya evinin yakınlarından bir tutam toprak alınır.daha sonra bir kağıda kurandan bir süre yazılarak kağıt suya atılır ve toprakla birlikte ezildikten sonra dışarı bırakılır(aşık edilmesi istenen kşinin evinin oradan alınan toprak ile ezildikten sonra).büyüyü yapan kişi içinde oturabileceği büyüklükte üçgen çizer ve üçgenin üç kenarına degen daire çizilir üçgenle daire arasında kalan boşluğa hoşlanılan kişinin adı yazılır.önceden kağıda yazılmış süre tekrar okunur.daha sonrasında bir ipe her defasında hoşlanılan kişinin adı tekrarlanmak üzere yedi düğüm atılır.büyüyü yapan kişi elindeki düğümlü iple hoşlandığı insanın ismindeki harf sayısı kadar dairenin etrafında döner ve son olarak bir avuç arpaya aynı süre okunur(ilk başta kağıda yazılan süre).ve hoşlanılan kişinin evinin yakınlarına serpilir bu olayın ertesi gecesinde daha önceden dışarı bırakılan toprak içeri alınır ve üç parçaya bölünür.o kişinin kapısının önüne geri dökülür.
(bu büyü arapların çok sık kullandığı bir büyüdür ve kırk gün içinde kabul görür)
Konu Mira tarafından (28-12-2009 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.
peki o sure hangisi? İstenilen mi? Sanırım bu iş için Meryem suresi uygun olur.
benim aldığıö yerde istenilen her hangi bir sure deniyordu, o yüzden bende bir örnek vermedim...
meryem suresi ile yapılıyor
allah rızası için böyle şeyler yapmasınlar yapılması da tavsiye edilmesin arkadaşlar lütfen....başına gelmeyen bilmez ,bana bu tarz bişey yapıldı çekmediğim kalmadı allah korusun herkesi bu tarz şeylerden ,senelerdir çekdiğimi bi ben bi de allah bilir...bu tarz şeyleri bozdursan da etkisi seneler sürüyo haberi olsun herkesin....evi barkı satmak zorunda kalmıştık biz o derece yani........bence dua okuyarak yapılabilen masumane şeylere daha çok itibar edin...
thechosen konuyu biraz daha açarmısın nasıl yani sanamı yaptılar bu büyüyü yoksa sen başkasınamı yaptın sonucu nasıl kötü oldu tam detaylı anlatırsan sevinirim
canım bana yapmışlar bu büyünün aynısı değil ama amaç aynı..ayrıntıları anlatmak uzun sürer..şunu bilmen yeter sanırım ,8senem kabus gibi geçti aklımı kaybetme sınırına gelmiştim ve hala daha da çok zor geçiyo hayat ..o yüzden kesinlikle bu tarz şeylerden kaçının diyorum ne yapın ne yaptırın bence
allah herkesin gönlüne göre versin bol bol dua edin...
meryem suresi baya uundur benden söylemesi![]()
Gül gül dedi bülbül güle gül gülmedi gittiBülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti
peki bu 3e bölünen toprak farklı günlerdemi atılıyo eger aynı gün atılıyosa niye 3e bölüyoruz lütfen acıklarmısın yokyok
the choosen sana yapılan büyünün adını biliyormusun? büyü oldugunu nerden anladın ? büyüyü yapan kişi internetten falanmı bulmus? hangi büyü oldugunu biliyormusun ? yapılmasını kımseye istemiyorsun biliyorum ama lütfen söylermisin benım bunu yapıcağım kişi hayattaki tüm büyüleri hakediyor lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisin ? sürekli onumu düsünüyordun ..bu siteye yeni üye oldum sırf sana bunları sorabilmek icin lütfen yardım edermisin