acaba kalpteki aşkı söküp atmak istiyormuyuzz..
وَكَأَيِّنْ مِنْ نَبِيٍّ قَاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِيرٌ فَمَا وَهَنُوا لِمَا أَصَابَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَمَا ضَعُفُوا وَمَا اسْتَكَانُوا وَاللَّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ(146
وَمَاكَانَقَوْلَهُمْإِلاأَنْقَالُوارَبَّنَااغْفِرْلَنَاذُنُوبَنَاوَإِسْرَافَنَافِيأَمْرِنَاوَثَبِّتْأَقْدَامَنَاوَانْصُرْنَاعَلَىالْقَوْمِالْكَافِرِينَ(147
فَآتَاهُمُاللَّهُثَوَابَالدُّنْيَاوَحُسْنَثَوَابِالآخِرَةِوَاللَّهُيُحِبُّالْمُحْسِنِينَ(148
Bu ayetin Havvası: Kalpteki gam ve kederi gidermek ve kara sevdaya tutulmuş Aşık’ın kalbinden aşkı söküp atmak içindir...
Bunu yapmak isteyen kişi Pazar günü güneş doğmadan evvel temiz bir bardağa bu ayetleri yazar ve kar suyu ile biraz da yağmur suyu ile bozup o sudan 3 gün içerse mezkûr elemlerden kurtulur.
Konu Mira tarafından (18-11-2009 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
ALLAH (c.c.) yar ve yardımcımız olsun
acaba kalpteki aşkı söküp atmak istiyormuyuzz..
La ruche qui se joue au bord des clavicules,
Comme un ruisseau lascif qui se frotte au rocher,
Défend pudiquement des lazzi ridicules
Les funèbres appas qu'elle tient à cacher.
dioraddict sana bu konuda sanirim bir tavsiye de bulunabilirim aslinda tavsiye de demeyelim deneyimledigim bir sey, kaynak vs de yok tamamen yasayarak oldu, surekli Peygamber efendimiz (sav) e salavat getirmeyi aliskanlik ettim, ve bir faydasi da bu oldu sanirim... Allahin yarattigi guzel kullari tabii ki hala seviyorum ama artik dedigin sekilde alem-u cihan gelse, benim kalbime, Allahtan, Peygamber efendimizden sonraki sirada yerlesebilir... selam ve dua ile...
ya bu çok güzel konu ama ben bu yazıyı nsl yazacamki.arapçada bilmiyorum ayrıca yazılar çok küçük ya ben göremiyorum yada sanki kelimeler ayrılmadan yazılmış gibi karışık geldi bana.ama dediğim gibi ben arapça bilmiyorum kimse hemen tavır almasın bana.çözemedim yazılanları bakarak yazayım dedim ama seçemedim
kopyala bir bilen alime götür yazdır çünkü bilmediğin şeyi yazmak günah belki hata yaparsın falan vişnem teşekkürler bunu biliyordum ellerine sağlıkk
ben bu dertten kurtuLmak istiyorum ama kar suyu yokdaha doğrusu kar yok
doLabın buzLuğundan aLsam oLurmu![]()
''Günahlara kefarettir gönüldeki keder..Niyetler halis olunca, Ameller olmaz heder.Biraz sabreyle bak .Neler göreceksin neler..Mevlam ihmal değil; İMTİHAN eder .. ! ''
vişne hepsinimi yazıcaz.baştakinde sayı yokta.buarada arkadaşalr damacanalarda kar suyu sayılır.
istityorum ben.yeter sevdigimle olmuyo işte kendi kendime seviyorum.yıprandım.uyku yok yemek yok.sanki ölüm büyüsü yapımış.eriyorum.onu untmaya kıyamadıgım için bekledim ama yeter umarım etkili olur.acım dinsin yeter.kalbime biri ateş atmış yanar da yanar.bu konuda tüm duaları okumak istiyorum