arkadaşlar deri gerçek deri olmak zorundamı...evde bi mont var ondan yapıcam ama gerçek deri değil..lütfen biri yardımcı olursa sevinirim
benim elimde olan deri siyah değil mavi tonlarında bu şekilde tutarmı acaba? yada beyaz kumaşa yapsakda tutarmı..bu konuda lütfen bigilendirin çünkü bugün yapmaya başlıcam
benim bilgim yok.ama eski zamanlarda böyle kalem falan olmadığından muhtemelen mürekkeple kağıtta olmadığından deriyle yapmışlardır.bende bugün yapmayı düşünüyorum.arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olsa
resmen büyü yapmayınn...
büyüle gelenden hayır olmaz
yine ceza yiycem![]()
görelim mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler...
DUALARIMI HAYRA CEVİRİP KABUL EYLE YARAB...amiin
ayırma yada şer büyüsü diilki.sevgimizde problem var gidermek için yapılan bişe.büyücü diiliz sonuçta
pc basında kimse yok galibasaat geç olmadan birileri yardımcı olur umarım
aysece deriyle deil de beyaz bi kumaşa yaz çini mürekkebiyle tabi mürekkebi kırtasiyeden bulabilirsin mavi ve siyahı war zaten yapcağın saat ise 5 gbi çizimleri falan yaparsın yazıyı el yazınla yaz okumalarına 5.30 gbi falan başla okumların bittikten sonra kumaşı temiz bir ortamda sakla kimseye gösterme etkisi azalır bide okumaları yaparken yağunlaşman gerekiyo gözlerini iyi odakla ayrma hiç tüm enerjini ona odakla odanda ki pencereyi aç imkanın warsa tabi tutması için kafanda olcana inanman lazım hiç umutsuzluğa kapılma neyse yeterince açıklma yaptım saygılarrr...
iyi de güneşin doğma vakti 5.21 - güneş doğmadan evvel yapılması gerekmiyor mu okumanın?
Bir resim çizilmiş suya, sahte ışık sahte boya..