Bir büyücünün defterinden ama yukarıda sevgi ve muhabbet için dualar yazıyor![]()
arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan bir uygulama idi ancak daha evvel bu konuyu actım mı acmadm mı bilemiyorum.yine de yazmak istedim.yapıp basarılı olan arkadslarım oldu.daha evvelden de baska bır sıtede paylasmıstım ve etkılı oldugunu söylemıslerdı.buyrun bakalım
çizgisiz bir kağıda 10 cm'lik bie çizgi çiz 1-2 cm üstünden başlayarak sağdan sola doğru 888 88 999 8 8 8 2 2 11 11 88 ha(noktasız) harfi şeklinde yaz bu tılsımı bir kuru soğanın içine koy soğanı kavur.kavururken de bu nasıl yanıyorsa o da benim aşkımdan böyle yansın diye dua et.. bildiğim kadarıyla günü saati yok ama muhabbete uygun bir saate denk getirmek daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum..saygılar..
kaynak:bir büyücünün defterinden
Konu Mira tarafından (02-09-2009 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!
Bir büyücünün defterinden ama yukarıda sevgi ve muhabbet için dualar yazıyor![]()
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
kemtamin bunu sekil çizerek analtırmısın birde etkisi nedir tam olarak cok denenmiş bir uygulammaı
tamda konumuz bu büyümü dua mı?ona göre yapalım.
Herşeyin Sırrı Sabırdır! Acıya sabredersin adı "Metanet" olur, İnsanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, Dileğe sabredersin adı "Dua" olur,Sevgiye sabredersin adı "Aşk" olur.
kemtanin çok sagol resmi scan edip eklerken soganın içine nasıl konacagını vs de acıklarsan sevinirim cok tesekkürler.
bu aslında tılsımdır..bana göre havastır size göre büyüdür..bunu yeniden tartışmak istemiyorum ancak içiniz rahat değilse uygulamayın arkadaşlar..
soğanı mümkünse metal olmayan bir maddeyle oyup içine safran mürekkebiyle yazdığın bu tılsımı ekle.ondna evvel tılsımı gül tütsüsüyle ttüsüle..gece yarısı kavur..kavrulduktan sonra,külleri toprakla buluştur(ayak değmeyecek bir yere göm,mümkün değilse yüksek katlı bir yerden savur külleri)
--------------------
genelde bu tür büyülerin etkisi gecicir ancak öyle bir iki hafta değil en az iki üç ay etkisi var bunun![]()
Konu kemtamin tarafından (07-06-2009 Saat 16:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
"özne olmayı bırakıp zamir oldum, edat oldum, yüklem oldum; ama senin gibi ask ile ihanet arasına bağlaç olmadım asla!!!
Sogan kavurma sekiller bu buyu.. Ama muhabbet dualarinda biraz garip kacmis.. Bende yeni bi dua diye hevesle girmistim.. Hayal kirikligi yasadim..![]()