a'lar cıktı ya hemde 9 tane benım durumum harbi vahim![]()
1- En Uzun İlişkiniz 1 Yılı Geçti Mİ?
A) EVET B) HAYIR
2- Ayrıldıgınız Birinin Ardından Gözyaşı Döker misiniz?
A) EVET B) HAYIR
3- Sevmekten Korkuyor MUSUNUZ?
A) EVET B) HAYIR
4- AŞK Yüzünden İntihara Kalkıştınız MI?
A) EVET B) HAYIR
5- Deli Gibi Seviyorsunuz... Fakat O Sevmiyor; Sevmeye Devam Eder Misiniz?
A) EVET B) HAYIR
6- Aşk İçin Başınız Belaya Girdi Mi?
A) EVET B) HAYIR
7- En Büyük Acıları AŞK Yüzünden Mi Çektiniz?
A) EVET B) HAYIR
8- Aşkın Gözü Körmüdür?
A) EVET B) HAYIR
9- Aldatıldıgınızı Öğrendiginizde Yıkılır mısınız?
A) EVET B) HAYIR
10- Aşksız 1 ay Geçirdiniz Mi?
A) EVET B) HAYIR
SONUÇLAR
A'LAR ÇOK:
İŞİNİZ VAHİM... SİZ HER AŞKTAN SONRA ÖYLE ÇOK YIPRANIYORSUNUZ Kİ KENDİNİZ TOPARLAMANIZ ÇOK AMA ÇOK ZAMAN ALIYOR. YAPMAYIN BÖYLE. GİDENE ELVEDA DEMELİSİNİZ. ÇÜNKÜ İÇİNİZDE O PARÇAYLA YAŞARSANIZ ALLAH KORUSUN SONUNUZ PEK HAYIRLI DEĞİL BENCE. BU KADAR ÜZMEYİN KENDİNİZİ.
B'LER ÇOK:
VALLAHİ TEBRİK EDERİM. AFERİN ÇOK GÜZEL YANİ. KENDİNİZİ ÇOK DÜŞÜNEN BİRİSİNİZ. ÜZÜLMEK SİZİN ADINIZ DEĞİL. BELKİ BAŞKA ŞEYLER İÇİN GÖZYAŞINIZ VAR AMA AŞK İÇİN BELLİ Kİ YOK. AZ ÇOK VARDIR AMA PEK YIPRANMAZSINIZ BANA GÖRE. ÇOK RAHAT GÖRDÜM SİZİAMA DİKKAT BU KADAR GEVŞEKLİKTE PEK İYİ DEĞİLDİR...
a'lar cıktı ya hemde 9 tane benım durumum harbi vahim![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Eger "O" isterse hiçkimse istemezse o şey olur...
Eger herkez isterse "O" istemezse o şey olmaz...
A ne kötü
valla aşık oldugumda tam 5 kilo almıştımve aşkım bittiginde tam 5 kilo verdim....demek ki yarıyormuş
![]()
Ben 10'uncu soruyu çözerken Aaaaaaaaaaaa.... şeklinde takılı kaldımhahahay
Taşırtın negü tuşsa yangluk yazuk,
Munu men yügürdeçi kul men anuk!!
gerçek güzeldir, güzellik gerçek
buldum ama yakalayamıyorum bir türlü,elime geçirince ayrıntılı olarak cevap vereceğim....
Evallahi tebrik ederim. Aferin çok güzel yani. Kendinizi çok düşünen birisiniz. üzülmek sizin adiniz değil. Belki başka şeyler için gözyaşiniz var ama aşk için belli ki yok. Az çok vardir ama pek yipranmazsiniz bana göre. çok rahat gördüm sizi ama dikkat bu kadar gevşeklikte pek iyi değildir... 8 hayir 2 ewet. Muhteşem bir adamim. Kimseyi sevmem..
ilk 9 sorunun cevabı A.izninizle bir intihar edip gelicem![]()
eşit çıktı nolcak şimdi![]()
Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz.Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz.(Bakara 2/216)