paylaşım için teşekkürler ama bunu deneyen varmı ve sonucu nedır?
Mine çiçeği ve buhur yağı ile yağlanmış olan pembe bir mum yakın. Cam parfüm şişesine eşit miktarlarda portakal çiçeği suyu, gül suyu ve menekşe suyu dökün. Kapağını kapatın ve mum alevinin önünde şişeyi sallayın. Şişeyi tutun ve içindeki iksire bakarak ideal partnerinizi hayal edin. Mumu üfleyin. Karışımı nabzınızın attığı noktalara sürdüğünüzde iksir yaşamınıza tutkuyu ve aşkı getirecektir.
kaynak gillian kemp
Konu Mira tarafından (16-03-2010 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir.
paylaşım için teşekkürler ama bunu deneyen varmı ve sonucu nedır?
deneyen arkadaşlar paylaşsın lütfen bende denicem en yakın zamanda![]()
bence önce kendin dene ispatını gör ve sonrada yaz öyle daha isabetli olur sanırım.sırf yazmak için yazmayın.çünki okuyanlar tatbik etmek isterler ama neyi
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
ne dualar ettik yah bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum..deneyenler yazsın lütfen merak ettim sonucunu...
Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz.Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz.(Bakara 2/216)
kocaman bir boşşşşşşşşşşşşşşşşşş.hani anlatım olurda hikaye derlerya işte öyle.ispat et yaşa ve anlat ki insanlar faydalanıp bilgilensinler
beceremiyorsam sensiz yaşamayı ve ölmeyi,şu seni ölümüne seven yüreğime sor beni.Elif,Lâm,Râ
deneyen olsa da yapamıyorum böyle şeyleri . hayırlıysa yapayım diyorum illaki bir pürüz çıkıyor yapamıyorum.Allah nasip etmiyor.
Olur ki birşey sizin için hayırlı iken,siz onu hoş görmezsiniz.Yine olur ki,birşey sizin için kötü iken,siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz.(Bakara 2/216)
eder inşallah,ümitsiz olmakta haramdır islamda.o kabul eder senin için hangisi hayırlısı olacaksa
2 Yıl önce evimin yanmasyla kitaplar gitti..şimdiii arkadaşlar bu uygulama daha farklı bir yöntemle yapılıyordu.sözler uzun olduğu için aklımda kalmadı elbet.önce telkinler gereken bir çalışma bunu bilen varmı
yaşama tutku ve aşkın gireceği varsa bile girmez. Kaçırırsınız.
Aşkı bi türlü bulamıyor musunuz ?
bunun için her yolu denediniz ama bi işe yaramadı mı ?
Aşkın büyüsüne kapılamadınız mı ?
Yakınlarınız aşkın ateşiyle yanıp tutuşurken siz sümüğünüzü mü çekiyorsunuz ?
ne duruyorsunuz beni arayın
EROS(aşk tanrısı) her zaman size okunu atmaya hazırdır
23-25 arası ne bi eksik ne fazla ona göre !![]()
insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz...