-
Aşkınızın Size Dönmesini Sağlamak için
evetttt sevgili dostlar yeni bir uygulama ile tekrar karşınızdayım
aşık olduğunuz kişinin size aşık olmasını sağlamak için, bu büyüyü kullanabilirnizn..
bir cuma günü cuma günleri venüs kontrolündedir..pembe mavi ve altın rengi üç mum yakın.sonra mumların her iki tarafna at nalı.anahtar koyun(at nalı ve anahtarın gerçek olmasına gerek yok,plastik ve pasta süsü de olabilir)anahtar kalbinizi at nalı da aşkta şanşı temsil eder..
ikinizi temsil eden 2 gül alın,sevgilinizin bir elbisesine bu at nalını anahtarı ve gülü koyun..eğer sevgilinin kıyafeti yoksa üzülmeyiniz sizin kullandığınız ipek fular da olabilir.bütün bunları 14 gün boyunca yatak odanızın bir çekmesinde saklayın.bu süre sonunda çekeden fuları çıkardığınızda içindeki güller eğer aşağı yukarı taze görünürlerse bu ,çok iyi bir belirti sayılır.gülleri bir saksıya gömün at nalı ve anahyat şans uğur getrmesi için sizde kalsın..BİTTİİ O ARTIK AŞIK
kaynak..recinal sekoot
Konu Mira tarafından (16-03-2010 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
-
-
-
bu kadar basitmiydi yaaa.. valla bosuna ugrasmısım diger formüllerle
-
-
uygulayıp sonuc alanlar bıldırsın ama lutfen
-
ben bunu cooooook kücükken yapmıstım
baya söyle diyim 18 ımde belkı varım yada yokumdur..ozaman hocama asıktım ..yaptım..8 sene sonra bana asık oldu ama ben istemedim
-
8 sene de etkisini gösteren uygulamanın ben canına ot tıkayım
-
bugünde herkes 8 lerden yana...hemde 8 ay değil, 8 sene...
-
walla ole oldu arkadaslar 8 sene boyunca hıc gormedım kendısını ondan olmus olabılır ...hatta unutmustum da..ama oldu yanı..ha birde yaptıgım bu uygulamada ben hıcbırseye dıkkat etmedım..mumlar uyduruk ve renksızdı..cuma gunu de degildi...at nalı bulamadım dıye cizip koymustum..cekmecede saklayamadıgım için kutuya koyup rafa kaldırdım..sonra ben univesiteyi kazanınca hoca benı ılk defa orda fark ettı...olsaydı evlenırdım bile ama ben baskasını sevıordum artık